Karantina günlerinde izleyebileceğiniz en beğenilen belgeseller

Koronavirüs salgını ile mücadele günlerinde olan vatandaşlar evlere kapandı. Can sıkıntısı yaşayanlara özel paylaşmanın yararlı olacağını düşündüğümüz en beğenilen belgeselleri, dünyanın bir çok farklı köşelerden buluşan insanlar meydana getirdi. İşte, karantina günlerinde izleyebileceğiniz belgeseller...

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2020 05:48 GÜNCELLEME 15.04.2020 13:03 Yaşam
Karantina günlerinde izleyebileceğiniz en beğenilen belgeseller
Karantina günlerinde izleyebileceğiniz en beğenilen belgeseller

Karantina günlerinde evlerinde kalmayı tercih eden vatandaşlar, can sıkıntısı ile boğuşuyor. Zamanın kaliteli geçmediğini sosyal medyadan duyuran pek çok sanatsever, tiyatro, opera, resim sergisi gibi kültürel alanlara gidememekten şikayetçi. Siz değerli okuyucularımıza bu zor süreçte ilaç gibi gelecek belgesel listelerini paylaşıyoruz. Zamanınızı kaliteli kılacak bu belgeselleri izlerken, oldukça keyif alacaksınız. İşte, siz için derlediğimiz o belgeseller...

en beğenilen belgeseller

KARANTİNA GÜNLERİNDE İZLEYEBİLECEĞİNİZ BELGESELLER

Through The Wormhole / Solucan Deliğinden (2010)

Morgan Freeman’ın anlatımıyla 5 sezon yayınlanan Solucan Deliğinden belgeseli; bir varoluş sorgulaması, yaratıcıya dair soruları ve onların bilimsel, akla yatkın cevaplarını konu alıyor.

Human Planet / İnsan Gezegeni (2011)

İnsan Gezeni belgeseli, insan türünün zorlu yaşam koşullarına adapte oluşunu, en çarpıcı örneklerle gözler önüne seriyor.

The Blue Planet 1 – 2 / Mavi Gezegen (2001, 2017)

Mavi Gezegen belgeseli ünlü belgesel yapımcısı David Attenborough tarafından yapılmış ve okyanuslar hakkında bilgi ve daha önce görüntülenmemiş görüntülere yer veren en kapsamlı belgeseldir. 

Life Story / Yaşam Öyküsü (2014)

Emmy ödüllü yapımcıların Yaşam Öyküsü adlı belgeseli, hayatları boyunca hayatlarının her kademesinde karşı karşıya geldikleri zorlukları aşmaya çalışan her türden hayvanı ekranlarınıza taşıyor.

Dünya Gezegeni / Planet Earth 1 – 2 (2006, 2016)

Dünya Gezegeni belgeselinde; doğayı, hayvanları, okyanusları, çölleri, buz dağları ve dahasını ünlü yayıncı David Attenborough'un yüksek çözünürlükteki çekimleriyle izlerken etkisinden kurtulamayacaksınız.

Afrika / Africa (2013)

David Attenborough, sürükleyici bir yolculukla her türden canlının yaşadığı geniş Afrika kıtasını, 6 bölümlük bu belgeselle yeniden keşfe çıkıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR