Ramazan ayında karantina günlerinde sıkıntınızı giderecek hobiler

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde karantinada kalan vatandaşlar, ramazanı ilk defa evlerinde karşılayacak. Ramazan boyunca ilgilenmekten keyif alacağınız çeşitli hobileri sayfamızın içeriğinde derledik.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2020 16:50 GÜNCELLEME 24.04.2020 16:51 Yaşam
Ramazan ayında karantina günlerinde sıkıntınızı giderecek hobiler
Ramazan ayında karantina günlerinde sıkıntınızı giderecek hobiler

El işinden boya malzemesine, takı ürünlerinden tesbih kutu modellerine, kumaş modellerinden bir çok hobi toptan malzemeleri bu zorlu ev karantina günleri boyunca yardımınıza koşabilir. Can sıkıntınızın geçmesinde fayda sağlatacak hobilerle hem gününüzü değerlendirecek hem de oruçlu iken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Peki, ramazan günlerinde yapmaktan keyif alacağınız hobiler neler olabilir? Ev karantinasında genişletilecek hobi seçenekleri nelerdir? İşte, merak ettiğiniz yanıtlar...

online hobi sayfaları

KARANTİNA GÜNLERİNDE HANGİ HOBİLERLE UĞRAŞILMALI?

Örgü örmeye meraklıysanız, size gereken dikiş malzemeleri ve aksesuarlarını internetten üzerinden temin edebilir. Günün belirli saatlerinde el işi hobinizi geliştirebilirsiniz. Sevdiklerinize hoş sürprizler örerek onları şımartabilirsiniz.

Evde sıkılanlar için hobiler

Dekoratif Boyama ( Ahşap-Seramik-Kumaş ve Cam vb.) Boncuk işi, Makrome, Kurdele Nakışı, Ebru sanatı, Yağlı boya Resim gibi teknik sanat işleriyle ilgilenmek sizi memnun ediyorsa, konu ile alakalı videoları internet üzerinden izleyebilir, profesyonel bir fikir edinebilirsiniz.

Evde sıkılanlar için hobiler

Müzik ile uğraşanlara özel, karaoke setleri bulunmaktadır. İnternet üzerinden elektronik cihaz girişinizin bağlantısına uygun bir karaoke seti tedarik ederek, şarkı söyleme kabiliyetini üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Evde sıkılanlar için hobiler
Hareketsiz kalınan karantina günlerinde, mübarek Ramazan ayında iftardan sonra yürüyüş yapmak isteyip de yapamayanların vazgeçilmeyen hobisi spor yapmak olabilir. Taşınabilir spor aletlerini intermet üzerinden temin edebilirsiniz. Özellikle yürüyüş bandı tercih etmeniz gereken bir alet olacaktır.

Evde sıkılanlar için hobiler

Tenis, dans ve benzeri bir çok plazma oyunlarını, plazma ekran televizyonunuza yükleyebilir, evde hobilerinize devam edeceğiniz bir alan oluşturabilirsiniz.

Evde sıkılanlar için hobiler

Kitap okumayı sevenler, kitaplarını özenle dizecekleri ve görselliğine farklı bir dizayn kazandıracakları kitaplıklar tasarlayabilirler.

YORUMLAR 1
  • Bilinmeyen 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir site
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR