Oyuncu bozuntusu Fırat Tanış'tan hadsiz ve rezil paylaşım

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cuma hutbesinde Kur'an-ı Kerim'den okuduğu ayetlerle dinimizde eşcinselliğin ve zinanın haram olduğundan bahsetmişti. Erbaş'ın bu hutbesinin ardından, İslam düşmanı kesimlerden haddi aşan ve rezil açıklamalar gelmeye başladı. Bu kişilerden biri de, oyuncu Fırat Tanış oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.04.2020 11:17 GÜNCELLEME 29.04.2020 12:11 Yaşam
Oyuncu bozuntusu Fırat Tanış'tan hadsiz ve rezil paylaşım
Oyuncu bozuntusu Fırat Tanış'tan hadsiz ve rezil paylaşım

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, geçtiğimiz Cuma günü verdiği hutbede eşcinselliğin ve zinanın haram olduğundan bahsetmişti. Erbaş'ın bu hutbesinin ardından başta Ankara Barosu olmak üzere bazı kesimlerden İslam düşmanlığını açıkça belli eden saldırılar gelmişti. Bu tarz bir eylemde bulunan isimlerden biri de, oyuncu Fırat Tanış oldu.

Sosyal medya hesabından rezil bir paylaşımda bulunan Tanış, Prof. Dr. Ali Erbaş'ı hedef göstererek, “Pandeminin (başta) ekonomik, sosyal, kültürel sonuçlarını konuşmayalım, düşünmeyelim diye; ne kadar ırkçı, homofobik, akılsız vs. varsa servis ediyorlar.” şeklindeki skandal mesajı paylaştı.

YORUMLAR 52 TÜMÜ
  • Kubilay 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlayışı yönlendirme ile değil kendi şahsi fikrinize göre yapın ne demek istediğini anlayacaksınız
    Cevapla
  • Mehmet ist. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu bozuntu mu sanatçi Allah aşkına bunlara sanatçı demeyın olsa olsa parazit olur kendini bilmeyen yobaz bu hadsızı medyaya çıkarmayın bu mübarek günlerde günaha giriyoruz Allah bildiği gibi yapsın inşallah
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyanetin açıklaması dokundu gibi, zoruna mı gitti hayırsız evlât?! Saygısız Din düşmanı.
    Cevapla
  • caner 4 yıl önce Şikayet Et
    Dinsiz
    Cevapla
  • Zülal 4 yıl önce Şikayet Et
    Dinimizde bir insana dinsiz demenin çok büyük bir günah olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Din Allah ile kul arasındadır. Kimsenin dini inancını sorgulamak biz kullara düşmez.
    Cevapla
  • Sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    Koyu kavruk derdi buna Cevahir hakikaten koyu kavrukmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR