Karantinada kaldığı yurttan ayrılırken öğrencilere harçlık ve mektup bıraktı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Afyonkarahisar'daki yurda yerleştirilen bir vatandaşın, buradan ayrılırken öğrencilere harçlık ve mektup bıraktığı ortaya çıktı. Hayırsever vatandaş mektupta "Bir miktar para bıraktım. İyi günlerde harcayın. Sizlere başarılar diliyorum." notunu yazdı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2020 00:17 GÜNCELLEME 06.06.2020 00:17 YAŞAM
Karantinada kaldığı yurttan ayrılırken öğrencilere harçlık ve mektup bıraktı
Karantinada kaldığı yurttan ayrılırken öğrencilere harçlık ve mektup bıraktı

Üniversite öğrencisi Sanem Karagöz, Kovid-19 tedbirleri kapsamında seyahat kısıtlamasının kaldırılmasının ardından eşyalarını almak için geldiği, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Bacım Sultan Kız Öğrenci Yurdu'ndaki odasında dolapta mektup ve paranın yer aldığı zarf buldu.

 

"SİZDEN RİCAM BUNLARI ALINCA BENİ BİLGİLENDİRİN"

Mektupta, "Değerli öğrenciler, Irak Basra'dan ülkemize gelip yurdunuzda misafir olduk. Bu geçen süre içerisinde bol bol temizlik yaptık. Kimin olduğunu bilmiyorum ama birtakım eşyalar buldum. Kemer, makyaj malzemesi, toka ve kaloriferin arasında kulaklık... Bu eşyalarınızı el yıkama lavabosu kapağını açınca elinizi üste atın, oradan alırsınız. Sizden ricam bunları alınca beni bilgilendirin." ifadeleri yer aldı.

 

 "İYİ GÜNLERDE HARCAYIN"

Ayrıca zarfın üzerine de vatandaş, "Bir miktar para bıraktım. İyi günlerde harcayın. Sizlere başarılar diliyorum." notunu yazdı.

"HALA İYİ İNSANLAR VAR"

Karagöz, dolabında bulduğu zarfı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Afyonkarahisar Bacım Sultan Kız Öğrenci Yurdu'ndaki odamda karantina sürecini tamamlayan kişinin bıraktığı not ve bir miktar para. Hala iyi insanlar var." ifadelerini kullandı.

Öğrencinin, zarftan çıkan parayı, Lösemili Çocuklar Vakfına (LÖSEV) bağışladığı öğrenildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    Kalbi güzel Allah korkusu vicdan merhameti iyiliği paylaşımı emreder faydali dürüst çalışkan bilgili ahlaklı Allahi peygamberin i bilen nesillerimizin yetiştirilmesi dilegimiz
    Cevapla
  • Afyonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Iyilik kadar güzel birşey yoktur.
    Cevapla
  • Vurucu 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam Allah rızası için para bırakıyor harca diye, sen tut parayı löseve bağışla, olmadı....
    Cevapla
  • Hayırla hayır 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam gönlünden kopmuş vermiş hayır edecek kadar iyiysen git özel evde kal
    Cevapla
  • Sonsuz hafıza 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsaydı Amerikan yada alman düşünce kuruluşlarına mı bagislasaydi. Bağışlayan öğrenci hemde gönlü ağrı kadar büyük öğrenci. Bir parayla iki sevap nasıl alınır. İşte böyle alınır .hem ilk veren kardeşimize hemde öğrenci kardeşimize Allah'tan bol rızık,sağlık ve afiyet diliyorum.
    Cevapla
  • Dermanbey 3 yıl önce Şikayet Et
    Bos yapma devam et,,
    Cevapla
  • Şahinbey 3 yıl önce Şikayet Et
    İkinize de helal olsun.. Yüreği güzel insanlar! İyi ki varsınız
    Cevapla
  • Burak Erdogan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaa gerçekten insanlık ölmemiş, odayi temizlemesi, eşyaları kaybolmasın diye dolaba koyması para bırakması ve not yaasi, ben duygulandım, çok yaşayın inşallah siz, Allah kabul etsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR