BİM A101 ŞOK Migros Carrefour yarın açık mı? 21 Haziran'da marketler kapalı mı olacak?

Hafta sonu A101, BİM, ŞOK, Migros, Carrefour açık olacak mı? 20 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek LGS sınavı sırasında yaşanması muhtemel yoğunluk nedeni ile belirli saatler arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Şimdi ise herkes yarın marketlerin açık olup olmadığını merak ediyor. İşte merak edilen soruların cevapları...

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2020 09:30 GÜNCELLEME 20.06.2020 09:32 YAŞAM
 BİM A101 ŞOK Migros Carrefour yarın açık mı? 21 Haziran'da marketler kapalı mı olacak?
BİM A101 ŞOK Migros Carrefour yarın açık mı? 21 Haziran'da marketler kapalı mı olacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada hafta sonu LGS sınavı nedeni ile yaşanması muhtemel durum üzerine 20 Haziran Cumartesi günü 09.00 - 15.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından ise vatandaşlar en çok hafta sonu marketlerin açık olup olmadığını merak etti. Peki hafta sonu A101, BİM, ŞOK, Migros, Carrefour açık mı? İşte merak edilen detaylar...

 

 

A101 BİM MİGROS CARREFOUR HAFTA SONU AÇIK MI?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ‘LGS ve YKS Tedbirleri' genelgesi kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak gün ve saatlerde; ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile bu iş yerlerinin sadece ekmek satan bayileri, market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçi ile tatlı üretiminin yapıldığı/satıldığı iş yerleri (vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla açık bulanacak.

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre sokağa çıkma yasağı LGS sınavının yapıldığı gün yani 20 Haziran Cumartesi günü uygulanacak. Yasak saat 09.00'da başlayacak. 15.00'da sona erecek ve 81 ilde uygulanacak.

 

 

MARKETLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ

Geçtiğimiz günlerde ise İçişleri Bakanlığınca alınan önlemlerle birlikte marketlerin çalışma saatleri değişti.

BİM KAÇTA AÇILIYOR KAÇTA KAPANIYOR?

BİM 09.00- 21.00 arası çalışıyor.

A101 ÇALIŞMA SAATLERİ

A101 09.00-21.00 arası hizmet veriyor.

ŞOK MARKET KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

ŞOK Market 09.00-21.00 arası hizmet veriyor.

YORUMLAR 2
  • ÖMER 3 yıl önce Şikayet Et
    O saydığınız marketlerin içinde kırtasiye de var, hediyelik eşya da var.. Esnaf kapalı oluyor ama onlar açık.... Büyük marketlerin gıda haricindeki ürünleri satması yasaklanmalı.
    Cevapla
  • Gereksiz Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    küçük esnafta açmalı diyebilirsin ama büyük marketlerde kapatsın diyemezsin. DÜDÜK MAKARNASI lazım bize nereden alacaz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR