Annenin isyanı yürekleri dağladı: Allah bu evladın canını alsın

Aksaray’da oğlu tarafından darp edilen annenin gözyaşları içinde feryadı yürekleri dağladı. Oğlu tarafından darp edilen anne, “Allah bu evladın canını alsın. Vallahi kurtulayım." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2020 19:34 GÜNCELLEME 15.07.2020 19:38 YAŞAM
Annenin isyanı yürekleri dağladı: Allah bu evladın canını alsın
Annenin isyanı yürekleri dağladı: Allah bu evladın canını alsın

Olay, Hacılar Harmanı Mahallesi'nde müstakil bir evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, alkol aldıktan sonra eve gelen İnan D. (32) ailesiyle tartışmaya başladı. Annesi, kardeşleri, eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşayan İnan D. tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine önce kardeşlerini darp etti, sonra da annesini darp etti. Mahalle sakinleri tarafından polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale ederken, alkollü olan İnan D. polis ekiplerince gözaltına alındı.

 

“ALLAH BU EVLADIN CANINI ALSIN”

 

Oğlu tarafından darp edilen anne Gülveren D. (63) ise sokakta kaldırım üzerinde oturarak gözyaşlarına boğuldu. Öz oğluna isyan eden anne Gülveren D., “Allah bu evladın canını alsın. Vallahi kurtulayım. Çoluğumu, çocuğumu kurtarsın kurban olduğum Allah. Çocuk işten geliyor, çocuğa sayıp sövüyor. Hücum ediyor çocuğa. Eziyet ediyor, bıçak, silah. Boşla oğlum dedim, bana bir tokat vurdu da ben şikayetçi değilim. Çocuklarımı bıraksın ben istemiyorum” diye gözyaşları içinde feryat etti. Darp edilmesi üzerine olay yerine polis ekiplerince ambulans çağrıldı. Anne Gülveren D.’ye olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulans içinde müdahale edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    içkiyi savunan ey kafirler okuyunda ibret alın.ALLAH, içkiyi alana satana bulundurana.içene içirene ikramda bulununa lanet ediyor.bu bizim sözümüz deyil ALLAH.ın ayeti.o ayet de başımızın tacıdır kalbimizin nurudur
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'IM NE İNSANLAR VAR YA. NE KADAR HAYIRSIZ. ALLAH KORKUSU OLMAYAN Ben Kırklareli'de görev yapıyorum. Anne Baba Karabük'te. Allah Kısmet ederse Bayramda onları göreceğim. VE DÖRT GÖZLE BAYRAMI BEKLİYORUM.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Alkol varsa herşey olur
    Cevapla
  • rındomın 3 yıl önce Şikayet Et
    Pırıl pırıl bir nesil yetişti daha bunlar başlangıç
    Cevapla
  • maho 3 yıl önce Şikayet Et
    valla eskiye bakarak içki içen sayısı baya azaldı. içen tayfa ve kitleler belli. Allah tüm inanan kardeşlerimizi bu illetten kurtarsın hidayet versin inş.
    Cevapla
  • gazi27 3 yıl önce Şikayet Et
    her şeyide bilir gibi, her yerden çıkıyorsunuz, bi bitmediniz gitti.
    Cevapla
  • sivasli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir annenin bu şekilde beddua etmesi o evlat için ne kadar acı. O evlat bilmiyor nasıl bir hazineyi kaybettiğini. Allah'ım böyle bir sondan bizleri koru, anamıza babamıza saygıdan sevgiden bizleri ayırma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR