Murat Evgin: Elif dizisi müziği 40 ülkede ilgi gördü

Kanal7'nin sevilen dizilerinden Elif'in de aralarında bulunduğu birçok dizinin müziğini yapan Evgin, başarıyı nasıl yakaladığını anlattı. Evgin, "Elif dizisi için yaptığım enstrümantal müzikler ve seslendirdiğim Türkçe şarkılarım, dizinin gös terildiği 40 ülkede büyük ilgi gördü" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2020 12:15 GÜNCELLEME 21.08.2020 12:58 YAŞAM
Murat Evgin: Elif dizisi müziği 40 ülkede ilgi gördü
Murat Evgin: Elif dizisi müziği 40 ülkede ilgi gördü

Yaptığı dizi müzikleriyle hem Türkiye'de hem dünyada geniş hayran kitlesine ulaşan Murat Evgin, Sözcü Hafta Sonu'na açıklamalar yaptı.

 

 

Kanal7'nin sevilen dizilerinden Elif'in de aralarında bulunduğu birçok dizinin müziğini yapan Evgin, başarıyı nasıl yakaladığını anlattı. Evgin, yaptığı dizi müzikleriyle ilgili olarak ise şunları söyledi:

İlk dizi müziğim 'Sahra' Türki Cumhuriyetlerinde çok ünlenmişti. Daha sonra 'Arka Sokaklar' 'Acemi Cadı' gibi diziler komşu ülkelerde tanındı.

 

 

'Elif' dizisi için yaptığım enstrümantal müzikler ve seslendirdiğim Türkçe şarkılarım, dizinin gös terildiği 40 ülkede büyük ilgi gördü.

Kanal7'nin sevilen dizisi Elif.

Geçen ay yayınladığım 'Yaralı Kuşlar' soundtrack albümünde dizinin iki şarkısını İspanyolca söyledim, hatta klip de çektim. Kolombiyalı küçük çocuklar Türkçe şarkı söyledikleri videolar yolluyorlar. Atasının izinden giden bir Türk olarak Türkçemizi ve ezgilerimizi uzak bir kıtaya ulaştırmakbeni çok mutlu ediyor.

KOLOMBİYA BASININDA HABER OLDU

Söz yazarı ve besteci Murat Evgin, 20 ülkede müzikseverlerle buluşturduğu 'Yaralı Kuşlar' soundtrack albümü ile Kolombiya'nın köklü gazetesi El Nuevo Siglo'ya haber oldu. Gazetenin; 'Başarılı dizilerin arkasındaki ses' başlığıyla yer verdiği Evgin, ülkenin en fazla izlenen TV kanalı Caracol TV'nin haber bülteninde de yer aldı.

KAYNAK : SÖZCÜ
YORUMLAR 4
  • fb45 3 yıl önce Şikayet Et
    yahudi şapkasını da giymiş. Gıcık kaptım bu adam her kimse. Evde tv olmadığı için çok şükür ne şarkıcı tanırım nede dizileri.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Müziğin güzelliğinden değil onlara egzotik gelişindendir ilgi
    Cevapla
  • libertarian 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha ölmedi mi bu elif ya?
    Cevapla
  • Cemşit 3 yıl önce Şikayet Et
    bende tam tersine çok itici bir müzik sırf bu müzik için diziye gıcık oldum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR