92 yaşında koronavirüsü yenen Mustafa Bulut: '1 ay hiç yemek yiyemedim'

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşayan 92 yaşındaki Mustafa Bulut yakalandığı koronavirüsü atlatarak sağlığına kavuştu. 11 gün hastanede yatan Bulut hastalığı 40 günde yendi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.01.2021 10:27 GÜNCELLEME 11.01.2021 10:43 YAŞAM
92 yaşında koronavirüsü yenen Mustafa Bulut: '1 ay hiç yemek yiyemedim'
92 yaşında koronavirüsü yenen Mustafa Bulut: '1 ay hiç yemek yiyemedim'

Kalaycı Mahallesi’nde yaşayan 92 yaşındaki Mustafa Bulut, yaklaşık 40 gün önce korona virüse yakalandı. 1 hafta sonra rahatsızlanan Bulut, Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 11 gün hastanede yatan yaşlı adam, korona virüs hastalığını yenmeyi başardı. Mustafa Bulut’un yakınları, Malkara Devlet Acil ekibine, Keşan Devlet Acil ve İç Hastalıkları servisi çalışanlarına, ayrıca Dahiliye Uzmanları Mert Erciyes ile Canan Öz’e teşekkür etti. 
   
“1 ay yemek yemedim”

Evde karantina sürecini tamamlayan Mustafa Bulut, “Hastalık sürecinde kötü durumdaydım. 1 ay hiç yemek yemedim, çok kötüydüm. Ancak su içebildim. Böyle bir hastalık hiç başımıza gelmemişti. Sağ olsunlar doktorlarımız süreci çok iyi yönetti. Hepsinden Allah razı olsun. Tüm sağlık çalışanlarımızın Allah yardımcısı olsun. Dilerim herkes atlatır da bu hastalıktan tamamen kurtuluruz. İnşallah bu hastalıklar da geçecek. Çok şükür kendimi şu an iyi hissediyorum. Tedbirlere hepimiz uyalım. Herkese geçmiş olsun” diye konuştu.

 

KAYNAK : İHA