Denetimde maskesiz yakalanan adamın savunması şaşırttı: Üçüncü kattan düştüm ölmedim!

Çorum'da koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirlerin denetimi şehrin en işlek caddelerinde İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından sürüyor. Geçtiğimiz günlerde parkta maskesiz ve sigara içerken yakalanan 64 yaşındaki Alaattin Pehlivanoğlunun ilginç savunması ekipleri şaşırttı. Yaşlı adam kendini "Ben eski pehlivanım korona bana bulaşmaz. Ben üçüncü kattan düştüm ölmedim. Bana korona ne yapabilir” diye savundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.02.2021 15:32 GÜNCELLEME 05.02.2021 17:12 YAŞAM
Denetimde maskesiz yakalanan adamın savunması şaşırttı: Üçüncü kattan düştüm ölmedim!
Denetimde maskesiz yakalanan adamın savunması şaşırttı: Üçüncü kattan düştüm ölmedim!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde alınan tedbirlerin denetimi hız kesmeden sürüyor. Çorum'da İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimde kurallara uymayarak parkte maskesiz duran ve sigara içen 64 yaşındaki Alaattin Pehlivanoğlu'nun ekiplere yaptığı savunma şaşırttı.



"Ben 3. kattan düştüm ölmedim" dedi

İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde koronavirüs denetimlerini sıklaştırdı. Gazi Caddesi Hürriyet Parkında denetim yapan görevliler, maske takmayan, sigara içen birçok vatandaşla karşılaştı. Parkta maskesiz, çay ve sigara içerken yakalanan Alaattin Pehlivanoğlu'na görevliler "Kurallara uymamız gerekiyor. Biz sizin sağlığınız için buradayız. Salgın yeniden artışa geçti" uyarılarında bulundu. Görevlinin uyarısına rağmen sigara içmeyi sürdüren Pehlivanoğlu, "Ben eski pehlivanım korona bana bulaşmaz. Ben üçüncü kattan düştüm ölmedim. Bana korona ne yapabilir” yanıtı verdi. Görevliler, kişiyi uyararak parktan ayrıldı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • ali veli 3 yıl önce Şikayet Et
    karbondioksit mi soluyalım. tek basına duran ınsanları rahat bırakın artık. etrafında kımse yoksa allahın verdıgı nefesı neden rahat rahat alamasın?
    Cevapla
  • Bu Gidiş Nereye 3 yıl önce Şikayet Et
    Klasik Türk mantığı bana bir şey olmaz! zır cahil işte...
    Cevapla
  • bir dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Çinde koronanın kendisine işlemeyeceğini düşünen kungucu bir dayı vardı, sonra koronadan öldü, onun türk versiyonu işte.
    Cevapla
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    koskocaman adamsın şu dediklerine bak. küçüklere nasıl örnek olacaksın acaba?
    Cevapla
  • fikret 3 yıl önce Şikayet Et
    senin hastalıktan dolayı ölmen beni hiç ilgilendirmiyor. beni hasta etme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR