Özlediğimiz samimiyeti Seksenler'de bulduk

Seksenler dizisi oyuncuları Deniz Oral, Hacı Ali Konuk ve Faruk Sofuoğlu ‘Esenler’de Ramazan’ programının konuğu olarak Şehir Ekranı TV’de izleyiciyle buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.04.2021 18:05 GÜNCELLEME 29.04.2021 18:05 YAŞAM
Özlediğimiz samimiyeti Seksenler'de bulduk
Özlediğimiz samimiyeti Seksenler'de bulduk

TRT’nin sevilen dizisi Seksenler’in oyuncuları, Ramazan ayı boyunca ekranlara gelen ‘Esenler’de Ramazan’ programının konuğu oldu. Tiyatro sahnesi ile tanışma hikâyelerinden Seksenler’in başarısına kadar pek çok konuda görüşlerini paylaşan oyuncular, gençlere de tavsiyelerde bulundu. Oyuncular, “İzleyici, özlediği samimiyeti Seksenler’de buldu” dedi.

Esenler'de çevrimiçi çocuk iftarı


SÖZÜMÜZ SENETTİ 

Dizide izleyicinin kendinden bir şeyler bulduğunu söyleyen Deniz Oral, “Seksenler’de bizim örf, adet, gelenek ve göreneklerimiz mevcut. Dizi bu nedenle bu kadar çok sevildi. Dizide çocukluğumuzdaki mahalleyi görüyoruz. Örneğin çocukken bizim oturduğumuz binanın altı plakçıydı. Paramız olmasa dahi plağımızı doldururduk. Mahallenin kasabından alışveriş yaptığımız zaman bizden para istemez, ay sonu hesabı kapatırdık. O dönemlerde sözümüz senetti” dedi. Programda tiyatroyla tanışma hikâyesinden de bahseden Oral, şunları söyledi: “Tiyatroya 10 yaşında başladım. Ablam bölge tiyatrosunda oyuncuydu. Ben de bir oyunda çocuk rolünü oynadım. Sonra hayatım boyunca hep müzik ve tiyatroyla iç içe oldum.”

EN İYİ AİLE DİZİSİ 

Dizi oyuncularından Faruk Sofuoğlu ise Seksenler’in en iyi aile dizisi olduğunu belirterek “Günümüzdeki dizilerde entrika ve kavgayı çok görüyoruz. Seksenler’desevgi, saygı, sadakat, merhamet ve özlediğimiz samimiyet var” diyerek tiyatrocu olmak isteyen gençlere şu tavsiyelerde bulundu: “Tiyatrocu, bulunduğu coğrafyayı iyi tanımalıdır. Ustalarla aynı sahneyi paylaşmalıdır. Günümüzde popüler kültürden etkilenip oyuncuların bölüm başı aldığı ücretlere heveslenen gençler, bu işin eğitimini alsalar dahi başarılı olamıyor.”

DÜNYA BİR TİYATRO SAHNESİ 

Hacı Ali Konuk, günümüzde mahalle kültürünün kalmadığını dile getirerek “İstanbul’da çok güzel mahalleler vardı. Keşke bu kültürü yaşatabilseydik” ifadelerini kullandı. Tiyatroya lise yıllarında gönül verdiğini sözlerine ekleyen Konuk, şunları kaydetti: “İmam hatip lisesinde okuduğum dönemde arkadaşlarımla okula bir sahne yaptık ve orada oyunlar oynamaya başladık. Sonra profesyonel oyunlar sahneledik ve tüm İzmit bizi izlemeye başladı. Üniversite eğitimi için İstanbul’a geldiğimde önce ilahiyat ardından diş hekimliği okudum. Tiyatro eğitimi de aldım. Aslında dünya bir tiyatro sahnesi ve biz rollerimizi oynuyoruz. Seksenler dizisi oyuncularıyla yapılan söyleşinin ardından sanatçı Harun Cura’nın sahne aldığı konser, izleyiciyle buluştu. Cura ve orkestra, izleyicilere huzur dolu anlar yaşattı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR