Balıkesir'de emekli olmaya hazırlanan hemşire koronavirüsten hayatını kaybetti

Balıkesir Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan 48 yaşındaki Medine Gündüz emekli olmaya hazırlanırken koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2021 12:57 GÜNCELLEME 19.05.2021 14:12 YAŞAM
Balıkesir'de emekli olmaya hazırlanan hemşire koronavirüsten hayatını kaybetti
Balıkesir'de emekli olmaya hazırlanan hemşire koronavirüsten hayatını kaybetti

Koronavirüs salgını Balıkesir'de bir sağlık çalışanını daha hayattan kopardı. Balıkesir Devlet Hastanesi Dahiliye Servisinde görev yapan ve meslekte yaklaşık 25 yıldır çalışan hemşire Medine Gündüz, yakalandığı Covid nedeniyle hayatını kaybetti.  Gündüz'ün vefatının ardından hastane yönetimi sosyal medya hesaplarından bir taziye mesajı paylaştı.

35 yaşındaki zabıt katibi koronavirüsten hayatını kaybetti


Emeklilik evraklarını hazırlıyordu

Mesajda, "Bir süredir yoğun bakımda yatarak tedavi gören hastanemiz personellerinden hemşire Medine Gündüz Covid-19 nedeniyle vefat etmiştir. Hastane idaresi olarak merhumeye Allah’tan rahmet diler, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz" denildi. Gündüz'ün vefatı ile yakınları büyük üzüntü yaşadı. Medine Gündüz'ün nisan ayında emekliliği hak ettiği ve emeklilik evraklarını hazırlamaya başladığı zaman diliminde hastalığa yakalandığı öğrenildi. Durumu ağırlaşan Gündüz'ün bir süre de yoğun bakımda tedavi gördüğü kaydedildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • bıldır 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah insanlarımızı her an ölecek gibi islamı yaşayan ,hayatında uygulayan ...kullarından eylesin ....sebepsiz ölüm yok... Allah rahmet eylesin ...
    Cevapla
  • M.sli 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepimizin bir hesabı var amma esas hesap sahibinin hesabını ne yazıkki hep unutuyoruz .O hüküm karşısında hiç hükmünde olduğumuz ne yazıkki. İşimize gelmiyor O nun için diyorumki Rabbim hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin. Bizede o hüküm karşında bir hiç olduğumuzun idrakini versin.
    Cevapla
  • RAÇ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin yakınlarına rabbim sabırlar versin. Emekli oldu zahmet bitti mekanı cennet olsun...
    Cevapla
  • Bir vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Sevdiklerine sabırlar versin. Sağlık çalışanlarımız, aylar önce 2 doz aşılarını olmuştu. Çin aşısının, yoğun bakıma yatışı ve ölümü %100 engellediğine dair iddialı beyanlar vardı. Demekki gerçek öyle değilmiş.
    Cevapla
  • KıyamEt 2 yıl önce Şikayet Et
    Ezbere konuşma vatandaş..her insanın bünyesi aynı değildir.bazen aşılar tutmaz ve vücut antikor üretmez kimisinin ki hepsi için olur kimisinin ki birkaç tanesi..büyük ihtimal rahmetlinin aşısı tutmadı ve vücut antikor üretmedi.hemen çamur atacak yet aramayın
    Cevapla
  • Yusufeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ortalığı karıştırmakta üstünüze yok. Aşılar faydalı, vebali var bu yalanların.
    Cevapla
  • Abc 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin..covid ten rahmetli olan emniyet mensubu sağlıkçılar dan fazla kamuoyunun dikkatine!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR