Sokakta gördüğü kaza için 112'yi aradı! Kazazede eşi çıktı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir motosiklet yayaya çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile çarptığı kadın yaralanırken kazayı uzaktan görüp 112'yi arayan Ali Sural kazada yaralanan kişinin eşi Deniz Sural olduğunu görünce şok oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2021 10:01 GÜNCELLEME 06.09.2021 10:43 YAŞAM
Sokakta gördüğü kaza için 112'yi aradı! Kazazede eşi çıktı
Sokakta gördüğü kaza için 112'yi aradı! Kazazede eşi çıktı

Edinilen bilgiye göre; Ayvalık’ın tek ana arteri olan Atatürk Caddesi üzerinde süratli olduğu öğrenilen 48 SH 892 plakalı motosikleti sürücüsü S.Ü. o sırada bir balıkçıdan alışveriş yaptıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen Deniz Sural’a çarptı.  Sural’a çarptıktan sonra savrulan motosiklet sürücüsü S.Ü. de yolun karşısında bir başka araca çarparak durabildi..

Esenyurt'ta evden kaçan 14 yaşındaki Beyzanur ile 12 yaşındaki teyzesi Canan bulunduEsenyurt'ta evden kaçan 14 yaşındaki Beyzanur ile 12 yaşındaki teyzesi Canan bulundu




KAZAZEDE EŞİ ÇIKTI

Kazada; motosikletin çarptığı 1 çocuk annesi Deniz Sural ağır, motosiklet sürücüsü S.Ü. de hafif yaralandı. Olay yerine gelen bir ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Deniz Sural’ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıkların olduğu ancak hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, 112 Acil Yardım ambulansının Gömeç ilçesinden olay yerine ulaşması nedeniyle yarım saat gecikmeli gelmesi vatandaşların tepkisini çekti. Kazayı uzaktan görüp, 112 acil yardım hattını arayan Deniz Sural’ın eşi Ali Sural ise kazazedenin eşi olduğunu öğrenince şaşkına döndü.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 2
  • Ömer Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yarattığı hiç bir şeyde tesadüf yoktur tevafuk vardır
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Tesadüfün Böylesi Allahım Acil Şifalar Versin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR