'Kovid aşısına inanmıyorum' demişti! Gazeteci Erol Kes koronaya yenildi

Denizli'de yerel bir internet sitesinin kurucusu olan 56 yaşındaki gazeteci Erol Kes aşı karşıtı olduğunu ve aşıya inanmadığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla açıklamıştı. Kes, koronavirüsten hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.09.2021 13:06 GÜNCELLEME 20.09.2021 13:06 YAŞAM
'Kovid aşısına inanmıyorum' demişti! Gazeteci Erol Kes koronaya yenildi
'Kovid aşısına inanmıyorum' demişti! Gazeteci Erol Kes koronaya yenildi

Denizli'de yerel bir internet sitesinin kurucusu olan gazeteci Erol Kes, yaklaşık 2 hafta önce boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle Denizli Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Testler sonucu Kes'e koronavirüs teşhisi konuldu. Evinde karantinaya giren Kes, fenalaşması üzerine Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Kes, durumunun ağırlaşması nedeniyle 12 Eylül'de entübe edildi.

Ankara'da 12 hamile koronavirüse yenildi! Hepsi genç ve aşısızAnkara'da 12 hamile koronavirüse yenildi! Hepsi genç ve aşısız


YAKINLARI ÇOK ISRAR ETTİ

Evli ve 2 çocuk babası Kes, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Kes'in aşı karşıtı olduğu, yakınlarının ısrarına rağmen kararından vazgeçmediği belirtildi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan yazılı açıklamada da "Koronavirüs nedeniyle tedavi gören meslektaşımız Erol Kes'in vefat haberini aldık. Başımız sağ olsun. Ailesine yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz" ifadeleri kullanıldı. Kes'in cenazesi, bugün öğle vakti Asri Mezarlık Camii'nde kılınacak namazın ardından Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Mülayim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kovid aşısı henuz tam aşı olmadığını bildiği için olmamıştır Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Devriye 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar inat niye ..? Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    en azından bir daha insanların aklını bulandıramayacak. bilimin doğru dediğine cahilce karşı çıkmak ne yin nesi. milyonlarca insana en az 120 yıldır çeşitli aşılar yapılıyor bir çok hastalığın kökü kazındı bu gerçeklere rağmen hala böyle aklıevvel insanlar var. bu güne kadar kim maymun doğurmuş, kim kısır olmuş kısırlık olsaydı dünya nufusu 120 yılda milyarlarca olmazdı herhalde. toplumun sağlığını tehlikeye atmaktan mahşerde hesap sorulmazmı?
    Cevapla
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın eceli gelmiş , aşıyla ne alakası var?
    Cevapla
  • Asabi 2 yıl önce Şikayet Et
    Haaa şimdi öyle oldu dimi. İnsan dediğini yaşamadan ölmez. Aşı karşıtları, öküz altında buza arayanlar sırasını beklesin.
    Cevapla
  • Fakirullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Tedbirini alaydı ecelden kaçamazdı amma velakin ölüm Allahın emri tedbir bizden takdir Allahtan tedbir almayacak hem virüsten ölmeyecek öyle bi dünya yok Allah rahmet etsin
    Cevapla
  • zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi kalkıp buna kader mi diyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR