Yaşlı kadının evine temizlik için geldi, emekli maaşını çaldı

Antalya'da yalnız yaşayan 74 yaşındaki Nazife Gülyaz'ın evine daha önceden tanıdığı ve temizlik için gelen şahıs yaşlı kadının emekli maaşının bulunduğu cüzdanı çaldı

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2021 09:30 GÜNCELLEME 02.12.2021 09:58 YAŞAM
Yaşlı kadının evine temizlik için geldi, emekli maaşını çaldı
Yaşlı kadının evine temizlik için geldi, emekli maaşını çaldı

Olay, Muratpaşa İlçesi Varlık Mahallesi 184 sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanın ikinci katında dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yalnız yaşadığı öğrenilen Nazife Gülyaz’ın (74) evine daha önce tanıdığı bir kişi gelerek temizlik yapacağını söyledi. Kadını içeri alan yaşlı kadın, bir süre sonra şahsın masa üzerinde içerisinde 2 bin 900 TL emekli maaşı bulunan cüzdanını aldığını gördü. Yaşlı kadın dirense de şahıs cüzdanı alarak olay yerinden kaçtı. Öte yandan yaşlı kadının olay anında ise elinin burkulduğu da öğrenildi.  

Evde çalınmasın diye yanına aldığı 90 bin liralık altınları pazarda çalındıEvde çalınmasın diye yanına aldığı 90 bin liralık altınları pazarda çalındı

 
PARKTA TANIŞTIĞINI SÖYLEDİ 

Yaşlı kadın komşularından yardım isteyerek durumun polise bildirilmesini istedi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polislere olayı anlatan kadın, parasını çalan şahısla parkta tanıştığını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri kadını da yanlarına alarak parka gitti. Parkta yapılan incelemede şahıs bulunamadı. Polis kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.  
 


BİR KURUŞ DAHİ HARCAMADIM

Adeta hayatının şokunu yaşayan yaşlı kadın ise, “Masanın üstünde cüzdan vardı. Aldı gitti cüzdanı. Şahsı tanıyorum. Çantanın içerisinde dün çektiğim 2 bin 900 TL emekli maaşım vardı. Bir kuruş harcamadan hepsi gitti. Kolumu burktu” diye konuştu.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR