Ronaldo, Hollywood yıldızlarını geride bıraktı! Sosyal medya tarihine geçti: Tek paylaşımdan milyon...

Portekiz Milli Futbol Takımı ile Manchester United'ın (İngiltere Premier Lig) yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, dünyanın en popüler simalarından biri. Kendisine atfedilen ödülleri Filistin'e bağışlayan futbolcu, İsrail ve diğer ülkelerde tepki görse de başarısına başarı katmaya devam ediyor. Ancak bu kez, saha içerisinde değil; saha dışındaki başarısıyla adından söz ettiriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2022 16:31 GÜNCELLEME 07.02.2022 16:31 YAŞAM
Ronaldo, Hollywood yıldızlarını geride bıraktı! Sosyal medya tarihine geçti: Tek paylaşımdan milyon...
Ronaldo, Hollywood yıldızlarını geride bıraktı! Sosyal medya tarihine geçti: Tek paylaşımdan milyon...

Dünyanın en popüler futbolcularından Cristiano Ronaldo, kariyerinin son demlerini kendisini Avrupa'ya tanıttığı Manchester United takımında geçiriyor. Geç yaşına karşın performansıyla adından söz ettirmeye devam eden hücum oyuncusu, saha içerisindeki başarıları kadar saha dışındaki yatırımlarıyla da öne çıkıyor. Tekstil, otomobil ve diğer sektörlerde yatırımları olduğu düşünülen Cristiano Ronaldo, bu kez sosyal medyada gündeme oturdu. Ronaldo, kırılması oldukça güç görülen bir eşiği kırarak saha dışında yeni bir adım attı.

Takipçi Sayısıyla Dünya Tarihine Geçti!

Futbolda her zaman Lionel Messi'nin gölgesinde kalmasıyla bilinen Cristiano Ronaldo, saha dışında daha fazla konuşulur hale geldi. Kariyeri boyunca Ballon d'Or ödüllerini en büyük rakibine kaptıran futbolcu, saha dışında Messi'yi adeta solda bıraktı. Öyle ki, Instagram'daki takipçi sayısı 400 milyon bandını aştı.

Cristiano Ronaldo Instagram

Ronaldo, bu rakamla dünyanın en çok takip edilen insanı haline geldi. Portekizli yıldız, Instagram uygulamasının dahi 469 milyon takipçisi olduğu platformda, uygulamadan sonraki en çok takip edilen hesaba sahip.

Tek Paylaşımdan Milyon Dolar Kazanıyor

Cristiano Ronaldo'nun normal bir paylaşımı dahi çoğu kez milyonlarca kez beğeniliyor ve yorum gibi ekstra etkileşim alabiliyor. Bu nedenle, çoğu firma ürünlerini tanıtabilmek için Portekizli yıldızın kapısını çalıyor.

Cristiano Ronaldo sosyal medya

Fakat Ronaldo'nun tek reklam ücreti 1 milyon 600 bin Dolar seviyesinde. Önceki hafta İngiltere'de çıkan bu iddialar çok konuşulmuş, Ronaldo'nun kazancının vergilendirilip vergilendirilmediği gündem maddesi haline gelmişti. 

Sıralamada Messi ve Jenner Var

Cristiano Ronaldo'nun 400 milyonu aşan takipçisi, onu dünyanın en çok takip edilen insanı yaptı. Bu listede ünlü futbolcuyu, meslektaşı Lionel Messi ile Amerikan yıldız Kylie Jenner takip ediyor. Jenner'in 308, Messi'nin 306 milyon takipçisi bulunuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR