Oruçluya saygıyı bile hazmedemediler... ODA TV ve Cumhuriyet'ten skandal manşetler

İslam karşıtı medyada İstanbul'da Atilla Uras Anadolu Lisesi'nde oruç tutan öğrencilere dikkatli ve hassas davranılması gerektiğine ilişkin yazı "gericilik" diye lanse edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2022 19:24 GÜNCELLEME 02.04.2022 19:25 YAŞAM
Oruçluya saygıyı bile hazmedemediler... ODA TV ve Cumhuriyet'ten skandal manşetler
Oruçluya saygıyı bile hazmedemediler... ODA TV ve Cumhuriyet'ten skandal manşetler

Her yıl Ramazan ayında bir kısım medyada Müslümanlara karşı yürütülen algı operasyonu bu yıl da kendini gösterdi.

İstanbul Maltepe'deki Atilla Uras Anadolu Lisesi Müdürü Ulvi Ziya Akbaba'nın, oruç tutmayan öğretmen ve öğrencilerin Ramazan ayı boyunca oruç tutan kişilere daha dikkatli ve hassas davranmaları ve yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını kantin bölümünde gidermeleri gerektiğine ilişkin yazısı İslam karşıtı algı operasyonu malzemesine dönüştürüldü.

Konuyu "Oruç talimatı" başlığıyla manşetinden veren ODA TV ve Cumhuriyet Ramazan hatırlatmasını "şeriatvari hamle" diye tanımlayan Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay'ın yorumuyla okuyucularına servis etti.

Selçuk Bayraktar ODA TV'nin yalan haberi ile dalga geçtiSelçuk Bayraktar ODA TV'nin yalan haberi ile dalga geçti

KADEM'den Oda TV'nin yalan haberine suç duyurusuKADEM'den Oda TV'nin yalan haberine suç duyurusu

Eski Oda TV’cilerin avukatı FETÖ borsası kurmaktan gözaltına alındıEski Oda TV’cilerin avukatı FETÖ borsası kurmaktan gözaltına alındı

EĞİTİM-İŞ GENEL BAŞKANI KADEM ÖZBAY: GERİCİLİK KONUSUNDA VİTES YÜKSELTİLDİ

Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay okul müdürünün yazısını AK Parti'nin gericiliği olarak görülmesi gerektiğini ifade ederek "Eğitim-iş olarak bu şeriatvari hamlelere karşı mücadelemizi hem eylemliliğimizle hem hukuki yollara başvurarak koruyacağımızı, kamuoyunu bilgilendirme görevimizi aksatmadan ifa edeceğimizi, bu ülkenin geleceği olan ve Başöğretmen'in bize emanet ettiği çocuklarımızı bu karanlığa feda etmeyeceğimizi ilan ediyoruz." açıklamasını yaptı.

CUMHURİYET: GERİCİLİK

Olayı "Bir gerici müdür daha!" başlığıyla sosyal medyadan paylaşan Cumhuriyet İslam karşıtı kirli algı operasyonunu devam ettirdi.

Cevap ve düzeltme gazetesi: CumhuriyetCevap ve düzeltme gazetesi: Cumhuriyet

Yalan 'Cumhuriyeti!' Ziya Selçuk gerçeği ortaya çıkardıYalan 'Cumhuriyeti!' Ziya Selçuk gerçeği ortaya çıkardı

Diyaneti hedef alan Cumhuriyet İslam'ın hükmüyle dalga geçti: Pasta caiz değilDiyaneti hedef alan Cumhuriyet İslam'ın hükmüyle dalga geçti: Pasta caiz değil

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 292 TÜMÜ
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Namuslular en az namussuzlar kadar cesur olmalı. Meydan çakallara bırakılmamalı. üç beş hadsize aldırış edilmeden yola devam edilmeli. Hadsizlere de hadleri usulünce bildirilmeli.
    Cevapla
  • mahmut tuncer 1 yıl önce Şikayet Et
    gerici, yobaz olduğu aşikar. maval okumayın. rabbinizin sınavı zor mu geliyor?
    Cevapla
  • halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurıyet gazetesı dış güçlerın fonladığı gazetedır..Islam ve muslüman düşmanıdır..Hdp vede Pkk yandaşıdırlar..Amerıkan uşaklarıdır..Dınsız mezhepcıdırler..Inançsızlığı savunurlar..Oda Tv de aynıdır..Fonlanan Tvler vardır..
    Cevapla
  • ibrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    akparti ve reis düşmanlığı inşallah islam ve müslüman düşmanlığına dönüştürmezler fetö meto derken aslında müslüman imajının islam imajının yara aldığını hissediyoruz bugün müslüman göçmenlerle imtihanımızda da gene malesef islam imajı yara alıyor ama güneşi balçıkla sıvıyamazlar iznillah
    Cevapla
  • Vatann 1 yıl önce Şikayet Et
    Atamızın annesi başı örtülü idi Atatürk Balıkesir zağnospaşa camiinde hutbesi asılı gidip okuyun Atatürkçüyüz diyorsunuz yaptıklarınızın Atatürk’ün birleştirici bütünleştirici düşünceleri gençliğe hitabesi nutku ile yakından alakası yok BU NE VATAN MİLLET DÜŞMANLIĞI Müslüman mahallesinde salyangoz satılmaz Bunun anlamı Bizim örf adet inançlarımıza uymayan hiç bir şey ülkemizde yapılmaz BİTTİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR