Sultanhanı'da 3 gün sürecek halı, kültür ve turizm festivali düzenlenecek

Aksaray'ın Sultanhanı ilçesinin 5. yıldönümünde Halı & Tekstil Kültür ve Turizm Festivali düzenlenecek.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2022 17:36 GÜNCELLEME 24.08.2022 17:38 YAŞAM
Sultanhanı'da 3 gün sürecek halı, kültür ve turizm festivali düzenlenecek
Sultanhanı'da 3 gün sürecek halı, kültür ve turizm festivali düzenlenecek

Sultanhanı ilçelisinin 5. yıldönümünde  Halı & Tekstil Kültür ve Turizm Festivali düzenlenecek.Konuya ilişkin edinilen bilgiye göre Aksaray Valiliği Himayesi Sultanhanı Belediyesi başkanlığı Organizasyonu ile 3 .Uluslararası İpek Yolu Sultanhanı Halı & Tekstil Kültür ve Turizm Festivali düzenlenecek.

25, 26, ve 27 Ağustos tarihlerinde 3 Gün sürmesi planlanan Festival ile İlber Ortaylı, Elif Buse Doğan, Sancar, İsmail Altunsaray'ın yanı sıra Uluslararası bir çok sanataçı ve sergilerinin yer alacağı öğrenildi.

VALİ AYDOĞDU; SULTANHANI'NIN KENDİNİ İYİ TANITMASI DEMEK AKSARAY'I TANITMASI DEMEKTİR

Festival hazırlıkları ile ilgili açıklama yapan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu; " Bu Festivalde Bütün aksaray bütün Sultanhanı canla başla çalışacak, fikirleri varsa belediye başkanımız burada kaymakamımız var ona brim amirlerimiz var burada misafirler geliyor Şunu da yapalım. Bizim büyük illere yetişmemiz mümkün olmayabilir ama biz bu açıklarımızı samimiyetle kapatacağız. Sultanhanın'ın kendini iyi tanıtması demek Aksaray'ı tanıtması demektir Böyle bakmamız lazım." dedi.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR