Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2023? Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır?

Doğu Ekspresi yeni seferlerine başladı. Son yıllarda oldukça popüler duruma gelen Doğu Ekspresi ile seyahat edenlerin sayısı çoğaldı. Doğu Ekspresi bilet fiyatları ve nereden alındığı merak edilmeye başlandı. Peki Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2023? Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır?

ABONE OL
GİRİŞ 13.12.2022 16:06 GÜNCELLEME 13.12.2022 16:06 YAŞAM
Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2023? Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır?
Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2023? Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır?

Doğu Ekspresi bilet fiyatları gündemde yerini aldı. Kars gezisi yaparken farklı manzaralar görmek isteyenler, lüks yataklı kompartımanlarda seyahat etmek için Turistik Doğu Ekspresi'ni tercih etmelidir. Doğu Ekspresi 2023 fiyatları, kış turizminin başlamasıyla birçok kişi tarafından araştırılmaya başladı. Peki Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2023? Doğu Ekspresi bileti nasıl alınır?

DOĞU EKSPRESİ BİLET FİYATLARI NE KADAR 2023?

Doğu Ekspresi haftanın belli günlerinde yapılan 2 yataklı 1. mevki kompartıman bilet fiyatı 3 bin 100 TL olarak kararlaştırıldı. Yeni yılın girmesiyle ücretin kaç olacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor.

DOĞU EKSPRESİ KAÇ GÜN, KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

Doğu Ekspresi dünyanın 4 güzel tren rotası olarak seçilmiştir. Toplam bin 300 kilometrelik rotası bulunan hat, 31 saat 40 dakika sürmektedir. Doğu Ekspresi, Ankara-Kars arasında yapılmaktadır.

DOĞU EKSPRESİ BİLETİ NASIL ALINIR?

Doğu Ekspresi ile seyahat etmek isteyenler biletlerini TCDD resmi internet sitesinden veya müşteri hizmetlerini arayarak alabilir. Online olarak bilet almak isteyenler ise TCDD sitesine aşağıdaki linkten giriş yapabilir.

DOĞU EKSPRESİ BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • ne oluyoruz 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiyedeki tüm fırsatçılar,emlakçılar,galeriçiler,tur şirketleri ve niceleri tüm fiyatları bozan unsurlardır.devlet ilk bunlardan başlamalıdır.
    Cevapla
  • vjgjkl 1 yıl önce Şikayet Et
    3100TL olmuş
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilet bulunmuyor ki bunu fırsat bilen tur şirketleri biletleri önceden alıp yüksek fiyata satıyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR