Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti boşanmanın ardından sessizliğini bozdu! İşte, boşanmanın perde arkası…

Ünlü çift hakkında yaklaşık 1 senedir boşanma söylentileri gündemdeydi. 29 Mayıs 2023’te Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti 27 yıllık evliliklerini 10 dakikalık duruşma ile noktalayıp tüm sessizliklerini koruyorlardı. Fakat Mehmet Aslantuğ, boşanma ardından ilk defa açıklama yaptı!

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2023 15:00 GÜNCELLEME 17.06.2023 15:00 Yaşam
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti boşanmanın ardından sessizliğini bozdu! İşte, boşanmanın perde arkası…
Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti boşanmanın ardından sessizliğini bozdu! İşte, boşanmanın perde arkası…

Ünlü camiasının özenerek baktığı örnek çiftlerinden biri haline gelen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin boşanma kararı sevenlerini üzmüştü. Sosyal medyadan daha önce yaptığı paylaşımda Arzum Onan, boşanma kararını eşinin aldığını söylemişti. Suskunluğunu bir süredir sabırla koruyan Mehmet Aslantuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda boşanmanın perde arkasını gözler önüne serdi!

MEHMET ASLANTUĞ BOŞANMA SONRASI SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Sürpriz ayrılığın ardından pek çok iddia ortaya atılırken uzunca bir süre Mehmet Aslantuğ kulak vermemiş ve hayatına devam etmişti. Sosyal medya hesabından güncel yaptığı paylaşımında boşanma kararı alanın kendisi olmadığını dile getirdi.

“Biricik sevgili Arzum'u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim. Bir yıl önce; dikkatli, özenli, saygılı bir ifadeyle şunu söyledi: “Birkaç yıldır baş etmeye çabaladığım; ama edemediğim bir durum var. Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum.”

Ben de... Pek kolay olmasa da... Anlayışla, saygıyla karşıladım elbette. Küskün davranmadım. Sadece şunu söyledim: “Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol, kendini öyle ara.”

Hepsi budur ve aylardır benim için de hiç kolay olmamıştır. Çok kıymetli bir dost olarak kalacaktır. Biricik evladımızın kalbi de kendi gibi güzel annesi olarak. Lütfen bana; ya da ona yüklenmeyin artık. İkimiz de kalan hayatımıza/ başkaca sorumluluklarımıza sahip çıkmaya çalışalım.”

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Hamzaxxx 10 ay önce Şikayet Et
    Langir lingir boş beleş işler
    Cevapla
  • A. D. 10 ay önce Şikayet Et
    Tip siz.
    Cevapla
  • Yedi emirler 10 ay önce Şikayet Et
    Maneviyat fakiri bu topluluk...
    Cevapla
  • temel 10 ay önce Şikayet Et
    fakir ayrilmak isterse ise bes yil dava olur bunlar oldumu bes dk olur yada kadin programi ciktin mi ayni gun ayri sorun biter ne adalet ya ayrilmak isteyen kim olur ise ayir bir daha ayni insan ile evlenmesi yasak olsun nafaka denen sacmalik bitsin cocuk var ise cocuk kimim diye DNA al kimsenin kafasinda soru kalmaz bence cocuklarin yarisinin babasi belli degil ulkemiz de
    Cevapla
  • Melda 10 ay önce Şikayet Et
    Kadın programı izleyip ülkeye genellemek nedir! Vatandaşa zina iftirası nedir? Zihnini kadın programılarindan kurtar. Hamdolsun ülkemiz insanının anası babası elbette bellidir. Bu ülkenin insanlarının şerefi, namusu, haysiyeti vardır. Kimse dil uzatamaz!
    Cevapla
  • İlyas 10 ay önce Şikayet Et
    Sizin kaç çocuğunuz var? Yarısına dna testi yaptır, bu şüpheden kurtul.
    Cevapla
  • Serkan 10 ay önce Şikayet Et
    Çok düzgün bir çiftti .... sanki erkenn davranmışlar biraz ayrılık kararı için. Oysaki hala sevgi var sanki , şöyle aile büyüğü vs araya girseydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR