Ayı saldırısına uğrayan gence yardım beklemediği yerden geldi

Siirt'in Eruh ilçesinde hayvan otlatırken ayı saldırısına uğrayan 21 yaşındaki Ahmet Sevilgen köpekleri sayesinde kurtuldu. Ayının pençe darbeleriyle yaralanan Sevilgen, tedaviye alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2023 07:12 GÜNCELLEME 23.09.2023 13:23 YAŞAM
Ayı saldırısına uğrayan gence yardım beklemediği yerden geldi
Ayı saldırısına uğrayan gence yardım beklemediği yerden geldi

Siirt'te hayvan otlatırken ayı saldırısına uğrayan gencin yardımına köpekleri yetişti.

HAYVAN OTLATIRKEN AYI SALDIRISINA UĞRADI
Olay, sabah saatlerinde Eruh ilçesi Dikboğaz köyü kırsalında meydana geldi. Hayvancılıkla uğraşan Ahmet Sevilgen, beraberindeki köpekleriyle keçi sürüsünü otlatmaya gitti. Sevilgen'e bu sırada ayı saldırdı. Kendisini korumak için ayıyla boğuşan Sevilgen, pençe darbeleriyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

KÖPEKLERİ SAYESİNDE KURTULDU

Köpeklerin saldırdığı ayı, kaçtı. İhbarla bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sevilgen, ilk müdahalenin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Sevilgen'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

KAYNAK : DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • zafergülten 7 ay önce Şikayet Et
    yanında bir tane -eloktro şok- aleti olsa ayıyı kaçırırdı sanırım,piyasada 300-400 e satılıyor,hem ürkütücü bir ses çıkarıyor,hemde sersemletici ve bayıltıcı elektrik şoku veriyor,bu zamanda saldırgan köpeklere,kötü n,yetli insanlara karşı herkesin taşıması lazım bence.
    Cevapla
  • Kenan Koç 7 ay önce Şikayet Et
    Her çoban silah taşımalı kaç kere söyledim
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Mesele her ayıyı vurmak değil tedbirli olmaktır.Bizlerde ayıların yaşam alanına girmiş olabilirmiyiz acaba.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 7 ay önce Şikayet Et
    Şehirdeki, dağdakine akıl veriyor. Herkese okuma yazma öğretilmesinin yasaklanması lazım. Eski Mısırda öyleymiş mesela. Aklı başında insanlara öğretilirmiş.
    Cevapla
  • İst 7 ay önce Şikayet Et
    Çoban köpeklerine kimsenin lafı yok.ama sokakta şehirde başıboş bırakılan cins köpeklerden tut öbür kopeklere herkesin lafı var. Asisiyla uğraşmaz kaksiyla uğraşmaz yemeğiyle uğraşmaz atar sokağa.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    O ayıyı vurmak yasak. Ayılar da serbest.
    Cevapla
  • Gezgin 7 ay önce Şikayet Et
    Ayıları öldüren insanlar öldürülüyormu dünya sadece insanlara mahsus değil bütün canlılarla beraber yaşamak zorundayız kaldıki o hayvanlar dünyayı yaşanmaz hale getirmiyor biz kendi sonumuzu hemde onların sonunu hazırlıyoruz kısa bir süre sonra dünya diye bişey kalmayacak bütün doğayı tahrip edip duruyoruz yarın ne su bulacağız ne ekmek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR