Ankara'da bu da oldu! Kadın kılığına girip annesinin otobüs kartını kullandı

Ankara’da tuhaf bir olay gerçekleşti. EGO otobüsüne binen kadın kılığına girmiş bir adam, annesinin 65 yaş üzerine serbest kartını kullanarak yolculuk yapmaya çalıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2023 11:27 GÜNCELLEME 17.10.2023 11:56 YAŞAM
Ankara'da bu da oldu! Kadın kılığına girip annesinin otobüs kartını kullandı
Ankara'da bu da oldu! Kadın kılığına girip annesinin otobüs kartını kullandı

Ankara trafik isimli İnstagram sayfasında yer alan bir videoya göre. EGO otobüsüne binemeye çalışan çarşaflı bir kişi şoförün dikkatini çekti. Şoförün şüphelenmesiyle çarşaf içerisindeki kişinin bir erkek olduğu ortaya çıktı.

OTOBÜSTEN ATILDI

Başkentte tuhaf bir olay yaşandı. EGO otobüsüne çarşafıyla binen kadın kılığındaki erkek, annesinin 65 yaş serbest kartıyla yolculuk etmeye çalıştı. EGO şoförünün dikkati sonucu erkek olduğun anlaşılan çarşaflı, otobüsten atıldı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 141 TÜMÜ
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    ne var yani şoför görmezden geleydi
    Cevapla
  • Mehmet Emin 6 ay önce Şikayet Et
    Her şey çok güzel oluyor mu?
    Cevapla
  • erbatur 6 ay önce Şikayet Et
    adam herseyi göze almış bırak geçsin
    Cevapla
  • Fatih . 6 ay önce Şikayet Et
    Muhteşem.
    Cevapla
  • Selimcan 6 ay önce Şikayet Et
    Hanefi mezhebine göre fitne endişesi varsa kadın yüzünü acanaz. Peçe takması lazımdı. Devlet faiz ve terki zekatla hükmettiği ve ülkede 4 kişiden biri munafik olduğu için bunlar okuyor olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR