Görsel bir dahi misiniz? Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı 8 saniyede tespit edebilir misiniz?

Görsel bir dahi olduğunuzu kanıtlamak için ceket giyen iki ördek resmi arasında yer alan 3 farkı sadece 8 saniyede tespit etmeniz gerekiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2024 08:09 GÜNCELLEME 04.01.2024 09:29 YAŞAM
Görsel bir dahi misiniz? Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı 8 saniyede tespit edebilir misiniz?
Görsel bir dahi misiniz? Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı 8 saniyede tespit edebilir misiniz?

Görsel hatırlamanızı ve zihinsel çevikliğinizi geliştirmenin en mükemmel yollarından biri iki resim arasındaki farkları tespit etme oyunlarıdır. İki resim arasındaki farkları tespit etme oyunları, neredeyse birbirinin aynısı olduğu için farkları belirlemek gözlem becerilerinizi ve dikkatinizi büyük ölçüde zorlar.

Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı bulma oyununu görsel becerilerinizi ve dikkat seviyenizi test etmeniz için hazırladık. Bilişsel yeteneklerinizi gelişmeye ve çalışmaya teşvik edecek bu zekâ testi oyunu için hazır mısınız? Hadi deneyelim!

GÖRSEL BİR DAHİ OLDUĞUNUZU KANITLAYIN: CEKET GİYEN İKİ ÖRDEK RESMİ ARASINDAKİ 3 FARKI BULUN

Görsel bir dahi misiniz? Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı 8 saniyede tespit edebilir misiniz?Yukarıda sahil kenarında yürüyen ve neredeyse birbirinin aynısı ceket giyen iki ördek resmi görüyorsunuz. Ceket giyen iki ördek resmi arasında 3 fark bulunuyor. Sizden bu 3 farkı 8 saniye içerisinde bulmanızı istiyoruz.

Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı bulmak için iki resmede mümkün oldukça yakından bakın. Aralarında yer alan ve fark edilmesi zor 3 farkı tespit etmeye çalışın. İşte şimdi kendinizi kanıtlama zamanı! Zaman başladı.

Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkın bazıları bariz ortada iken bazılarını tespit etmek için çok iyi gözlemlemeniz gerekir. kısa süreler içerisinde yapılan zeka testleri, konsantrasyon becerinizi geliştirmenizde de büyük destekçidir.

Aklınızı karıştıracak zekâ sorusu: 2 koyun ve bir kurdu nehrin karşısına nasıl geçirirsin?Aklınızı karıştıracak zekâ sorusu: 2 koyun ve bir kurdu nehrin karşısına nasıl geçirirsin?

Görsel bir dahi misiniz? Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı 8 saniyede tespit edebilir misiniz?

Şimdiye kadar herhangi bir farklılık tespit edebildiniz mi? Acele etmeniz gerekiyor, zaman tükenmek üzere… Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkın tamamı gözlerinizin önünde. Zamanı olabildiğince profesyonel yönetmeli ve tüm farklılıkları tespit etmeniz gerekir.

Ve süre bitti. Size verilen süre içerisinde ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı tespit edebildiniz mi?  Tüm farklılıkları tespit edip görsel bir dahi olduğunu kanıtlayan okuyucularımızı tebrik ederiz.

Tüm farklılıkları tespit edemeyen okuyucularımız ise meraka kapılmasın. Şimdi sizler için ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkın çözüm görselini paylaşacağız.

3. farkı sadece üstün gözlem becerisine sahip olan kişiler bulabiliyor! 7 saniyede iki görsel arasındaki 3 farkı bulun ve kendinizi kanıtlayın3. farkı sadece üstün gözlem becerisine sahip olan kişiler bulabiliyor! 7 saniyede iki görsel arasındaki 3 farkı bulun ve kendinizi kanıtlayın

İşte ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 fark;

Görsel bir dahi misiniz? Ceket giyen iki ördek resmi arasındaki 3 farkı 8 saniyede tespit edebilir misiniz?

Evet, üç fark işte buralarda gizliydi. Boş zamanlarınızda ya da keyifli vakit geçirmek istediğiniz zamanlarda sitemizde yer alan zekâ testi oyunları ile kendinizi test edebilirsiniz.

Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!Resimdeki gizli nesnelerin tamamını 60 saniye içerisinde bulabilir misiniz? Bu mücadeleyi insanların sadece %5’i tamamlayabiliyor!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Bener 1 ay önce Şikayet Et
    İlk seferde 3 dakika sürdü. Ama ikinci sefer baktığımda 2 saniyede buldum. :)
    Cevapla
  • mert 4 ay önce Şikayet Et
    buldum!!! 2 tanesini 5 saniyede 1 tanesini 2 dakikada.sonuncuyu zor buldum.
    Cevapla
  • Mert 4 ay önce Şikayet Et
    36 dakikada buldum. Baya zekiyim.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    36 dakika buna baktıysan bayağı zekisin evet
    Cevapla
  • dahi 4 ay önce Şikayet Et
    5 saniyede buldum
    Cevapla
  • Ben bir dost 4 ay önce Şikayet Et
    Kanka direkt Harvard a git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR