Taksimetre açmak istemeyen taksici ile yolcu arasında kavga: Ben sizi zorla götürmüyorum

Beşiktaş'tan aldığı iki kişiyi Şişli'ye götürmek için 250 TL isteyen ve taksimetre açmak istemeyen taksi şoförü, aldığı yolcuları araçtan indirdi. Taksi şoförü ile müşteriler arasındaki diyalog ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.02.2024 13:59 GÜNCELLEME 26.02.2024 14:00 YAŞAM
Taksimetre açmak istemeyen taksici ile yolcu arasında kavga: Ben sizi zorla götürmüyorum
Taksimetre açmak istemeyen taksici ile yolcu arasında kavga: Ben sizi zorla götürmüyorum

Olay dün gece saatlerinde Beşiktaş'a yaşandı. İstanbul’a gezmek için gelen bir kadın yanındaki arkadaşıyla Kuruçeşme’den 34 THD 15 plakalı taksiye binerek Şişli’ye gitmek istedi. Taksi şoförünün taksimetre açmadığını gören kadın "Neden taksimetre açmıyorsunuz?" sözleriyle taksi şoförüne tepki gösterdi. 

Taksici "Orası 180 lira yazıyor sizden 300-350 istemiyorum, ben 250 lira istiyorum" diye cevap verdi. Israrla taksimetre açılmasını isteyen müşteri bu kez "Bu taksimetre boşuna mı kurulmuş?" diyerek taksi şoförüne çıkıştı. 

Taksici bunun üzerine "Gitmem, 250 lira istiyorum. Ben sizi zorla götürmüyorum. Başka taksiye binin" diyerek müşterileri araçtan indirdi. Olayı cep telefonuyla görüntüleyen müşteri, "Taksici skandalı" başlığıyla görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. 

KAYNAK : DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Uyarıcı 2 ay önce Şikayet Et
    Fitnelik fesatlık bozgunculuk zorbalık HARAM herkese haram
    Cevapla
  • ADANALI ALİ 2 ay önce Şikayet Et
    Vallahi billahi taksiciler çıldırmış. Adana da taksiye bindim duraktan ..nereye dedi..otogara dedim ( otogar 1 km)..in bin şu kadar dedi..bende otogar önünden oğlumu alıp yemeğe gideceğiz dedim .Tamam in bin işte dedi...Taksimetreyi açın dedim in bin ücretini alacağını sonra açacağını söyledi...Bu arada 40 sn gitmiştik...40 lira çıkardım şunu alın beni indirin dedim..indim...
    Cevapla
  • Hürabi 2 ay önce Şikayet Et
    Taksiciler odası başkanı da tepeden tepeden konuşuyor. Adeta sütte leke olur bizde olmaz tavrında. Seçimden sonra artık bu taksicileri pışpışlamaktan vazgeçilip, sert kanunlar çıkartılmalı. Londra'daki gibi lisans almayan şöför, taksicilik yapamaz olmalı
    Cevapla
  • Vatandaş ! 2 ay önce Şikayet Et
    Taksilerde ödeme belediyenin kartı ile yapılmalı ! aynı otobüslerdeki gibi ! bu saçmalıklardan insanlar kurtulmalı ! Bu adam bunu yaparak vergide kaçırıyor ! Kul hakkı da yiyor ! Problemde çıkarmıyor mu ?
    Cevapla
  • alper 2 ay önce Şikayet Et
    adam iş yaptırmayın, bu kadar . bakın bakalım bir daha yapıyorlar mı. ama öyle olmuyor birilerinin işine geliyor. utanmaz bir de sigara içiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR