İstanbul'da 'taksimetre' kavgası! Kameranın açık olduğunu fark edince...

Gaziosmanpaşa’da taksi sürücüsü ile 2 yolcu arasında tartışma çıktı. Yolcuları indirmeye çalışan taksici kameranın açık olduğunu görünce, “Tamam indirmiyorum. Şu an videoya çekiyorsun. Beni hapse atarlar” diyerek yola devam etti.

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2024 10:49 GÜNCELLEME 27.02.2024 11:00 YAŞAM
İstanbul'da 'taksimetre' kavgası! Kameranın açık olduğunu fark edince...
İstanbul'da 'taksimetre' kavgası! Kameranın açık olduğunu fark edince...

TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkisinde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda iki genç, gece saatlerinde bir taksiye bindi. İddiaya göre, bir süre sonra taksimetrenin açılmadığını fark eden gençler durumu sürücüye bildirdi.

Taksi sürücüsünün verdiği cevapların ardından araçta sözlü tartışma başladı.

Taksimetreyi açmamasına rağmen kendisini savunan taksi sürücüsü, “Ben taksimetreyi açmak zorundayım ama köprü başına geldiğimde unuttuğumu fark ettim. Zaten taksi çağırma uygulamasına girip baktığımızda mesafeler arası ortalama ücreti gösteriyor” diyerek kendisini savundu. Bunun üzerine yolcular yaşananlara, “Belki bana 100 lira fazla söyleyeceksin” sözleriyle tepki gösterdi.

“Otobanın ortasında inin” dedi kaydı görünce vazgeçti

Bunun üzerine pişkin taksi sürücüsü önce, “Ben sizi aşağı indiriyorum. Otobanın ortasında inin” diyerek gençleri indirmek istedi.

Sonrasında video kaydına alındığını fark eden sürücü bu kez, “Tamam indirmiyorum. Şu an videoya çekiyorsun. Beni hapse atarlar” sözleriyle yola devam etti. Gençler ise, “Sen bizi indiremezsin, götürmek zorundasın. Madem böyle korkuların var, taksimetreyi neden açmıyorsun?” diyerek taksi sürücüsüne tepki gösterdi.

O ilginç anlar cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 4
  • esas 2 ay önce Şikayet Et
    Taksiciler orman kanunu uygulamaya kalkıyor resmen
    Cevapla
  • haydi bre 2 ay önce Şikayet Et
    Altı ay taksileri kaldırın , sürünsünler açlıktan.Akılları başlarına gelir.
    Cevapla
  • selami 2 ay önce Şikayet Et
    yolcular da şirret.. Dinsizin hakkından imansız gelir gibi bir şey olmuş
    Cevapla
  • qwe 2 ay önce Şikayet Et
    uber gibi şirketler de olsun. taksicilerin tekeline kalmaz kimse
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR