Yer: Büyükçekmece! Kendi kendine çatıştı

Büyükçekmece’de halüsinasyon gördüğü iddia edilen bir kişi, bina girişinde kendi kendine çatışırken görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2024 15:51 GÜNCELLEME 23.04.2024 16:42 YAŞAM
Yer: Büyükçekmece! Kendi kendine çatıştı
Yer: Büyükçekmece! Kendi kendine çatıştı

Olay, Celaliye Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre Aziz Ç. İsimli şahıs alkol tükettikten sonra halüsinasyon görmeye başladı.

Aziz Ç. bir apartmanın girişinde kendisini takip edenlerin olduğunu ileri sürerek sağa sola rast gele 15 el ateş etti. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede gelen Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri şahsı gözaltına aldı.

Silahı attığını ancak nereye attığını bilmediğini iddia eden şahısın evinde yapılan aramalarda da çok sayıda mermi ele geçirildi. Şahısın ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

YAŞANAN ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan olay anı apartman içinde ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde Ç.’nin apartman kapısından etrafa ateş etmesi ve telefonla konuşması ve kapıdan dışarıyı gözetlemesi yer aldı.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Cafer 1 hafta önce Şikayet Et
    Tutuklanması için birlerinin ölmesi geriyor anlaşılan salıverilmiş ateşe devam.
    Cevapla
  • Olabilir 1 hafta önce Şikayet Et
    Öldürürse öldürsün... Bizde adamdan bol ne var...
    Cevapla
  • sakin 1 hafta önce Şikayet Et
    sarhoş bildiğin
    Cevapla
  • Alparslan 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam deliyse deli gömleği giydirip tımarhaneye koyun. Tekrar halüsinasyon görüp milleti bıçaklamayacağı ne malum. Adamdan çok adamı salanlar deli gibi sanki. Sağa sola 15 kere ateş etmiş adamı salıyorlar.
    Cevapla
  • Yasin 1 hafta önce Şikayet Et
    tamam adam hasta diyelim halisilasyon görüyor diyelim oalbilir ama olmaması gereken o adamın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasıydı,gözetim altında hastaneye yatıttıralabilir veya belli bir süre kontrol altında tutulabilir siz eve bıraktıkdan sonra evden bıçağı alıp tekrar halisilasyon görüp bir vatandaşı yaralasa Alalh göstermesin caqnına kast etse o savcı ,hakim ne yapacaklar
    Cevapla
  • yurttaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Paranoyanın bir şekli içince açığa çıkmış görünüyor.Ne demişler "İçki kötülüklerin anasıdır."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR