Düzce’de voleybol topunu elleriyle diken öğretmene duygulandıran sürpriz

Düzce'de bir öğretmenin patlayan voleybol topunu elleriyle diktiği anlara dair görüntülerin sosyal medyada viral olmasının ardından üniversite öğrencileri okula sürpriz yaparak, gönül köprüsü kurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2024 10:47 GÜNCELLEME 02.05.2024 12:44 YAŞAM
Düzce’de voleybol topunu elleriyle diken öğretmene duygulandıran sürpriz
Düzce’de voleybol topunu elleriyle diken öğretmene duygulandıran sürpriz

Düzce Üniversitesi Dümerang topluluğu, Yığılca ilçesinde bulunan Anadolu Kalkınma Vakfı Cumhuriyet İlkokulu’nda çocukların oynadığı voleybol topunun patlayınca öğretmen tarafından dikildiğini sosyal medyada gördü. 

Öğrenciler kendi harçlıklarından artırarak voleybol, futbol ve basketbol topu aldı.

İlkokul öğrencilerine sürpriz yapan topluluk üyeleri, getirdikleri toplarla birlikte çocuklarla oyunlar oynadı. 

Paylaşımı görüp çocukları mutlu etmek istediklerini dile getiren Dümerang topluluğu yöneticisi Arzu Mansız, "Çocuklara ilk önce top hediye ettik. Onlarla güzel vakit geçirebilmek için oyunlar oynadık. Çocuklar çok sevindi ve çok mutlu oldular. Güzel vakit geçirip iyi hatıralar bıraktık" dedi.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Öğretmen 1 hafta önce Şikayet Et
    İlgili haberdeki öğretmen benim. Devletimizin malını korumak ve korunmasını sağlamak bütün öğretmenlerin sorumluluğudur. Bana ait olmayan bir hesaptan böyle bir paylaşım yapıldığını görünce çok üzüldüm. Yapılan paylaşım maksadını aşmış. Devletimiz tarafından bütün ihtiyaçlarımız karşılanmaktadır. Durumu imkansızlıklar şeklinde lanse etmek abesle iştigaldir.
    Cevapla
  • Kibyra. 1 hafta önce Şikayet Et
    30-40 yıl önce bu tarz haberler tamam da günümüzde kimse patlayan topu dikmez, aşırı saçma olmuş.
    Cevapla
  • Uzun 1 hafta önce Şikayet Et
    Böyle güzel insanlar oldukça umut herzaman vardır. Yüreklerine sağlık
    Cevapla
  • ali 2 hafta önce Şikayet Et
    ben maraş elbistanınuzak bir köy okulunda köyde öğretmenim . devletimiz hiç bir eksiğimiz bırakmıyor. herşeyimiz bol bol var. haberimiz olsa malum bu öğretmene istediği kadar top gönderirdik. devleti ve bakanlığı aciz ve küçük düşürmenin hiç bir mantığı yok. artı okullara düzenli olarak spor malzemeleri kaleminden para aktarılıyor. derhal bu okul müdürü ve öğretmene inceleme başlatılmal
    Cevapla
  • Antalya lı 1 hafta önce Şikayet Et
    Antalyada ortaokulda yeteri kadar spor malzemeleri bulunmuyor. Burada a Beden eğitimi öğretmeni kendisi dikiyor topları, bu ülkenin bir gerçeği... Maraşa yapılan hizmet her yere yapılıyor anlamı taşımaz. Oy verene hizmet var para var, vermeyene yok. Aynı mahallede de 2 km mesafede 2 ayrı okul birinde Suriyelilerin varlığı nedeniyle extra spor malzemeleri veriliyor, diğer okula yok...
    Cevapla
  • Aydemir. 2 hafta önce Şikayet Et
    Kabak gene ailelere patlamis Ögretmenler odasin da bir demlik cay az icsinler,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR