Kanser tedavisi gören askerden acı haber

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan ve uzun süredir kanser tedavisi gören Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Demirci’den acı haber geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2024 16:27 GÜNCELLEME 06.05.2024 16:36 YAŞAM
Kanser tedavisi gören askerden acı haber
Kanser tedavisi gören askerden acı haber

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Demirci (43), 2021 yılında kolon kanseri tedavisi görmeye başladı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Demirci, Kayseri Şehir Hastanesi’nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yusuf Demirci’nin cenazesi Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’nda yapılan törenin ardından memleketi olan Kırşehir’in Kaman ilçesinde uğurlandı.

Düzenlenen cenaze törenine Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Dedebağı, Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, jandarma ve emniyet personeli katıldı.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 2
  • Alaskamkuzey 1 hafta önce Şikayet Et
    zalim geldi mazlumu buldu . vakit tamam oldu Azrail aldı gitti. Allah rahmet etsin.
    Cevapla
  • Uğur 1 hafta önce Şikayet Et
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun küllü nefsin zaikatul mevt summe ileyna turceun sadakallahulazim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim ecir sabır versin ailesine geride kalanlara
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR