Müşterinin yaptığı hareket sonrası deliye döndü! Tokadı basıp dükkandan kovdu

İstanbul’da bir berber dükkanında koltukta oturan müşterinin yediği çikolata paketini ve elindeki bardağını yere atmasına sinirlenen dükkan sahibi deliye döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2024 13:48 GÜNCELLEME 12.05.2024 14:09 YAŞAM
Müşterinin yaptığı hareket sonrası deliye döndü! Tokadı basıp dükkandan kovdu
Müşterinin yaptığı hareket sonrası deliye döndü! Tokadı basıp dükkandan kovdu

İstanbul'da bir berber, kendisini beklerken yediği çikolata ve içtiği kolanın bardağını yere atan müşteri koltuğundan kaldırıp tokatlayarak dükkandan attı.

BİR ANDA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Dinlenmek için sandalyede oturduğu dakikalarda müşterinin hareketiyle neye uğradığını şaşıran berber, soluğu şahsın yanında aldı.

"YERLERDE KIL VAR, ZATEN SÜPÜRÜLMEYECEK Mİ?"

Önlüğünü çıkardığı müşteriye tepki gösterip tokat savuran berber, şahsı dükkandan attı. Görüntülerin ortaya çıkması sonrasında yaşanan olaya ilişkin açıklamada bulunan berber şu ifadeleri kullandı;

"Çikolata ve kolasını içtiği için ben de çalışmaya ara vermiştim. Tuttu elindekileri yere fırlattı. Kendisine sordum 'Bilerek mi attın bardağını yoksa yanlışlıkla mı düştü?' diye. 'Ben bilerek attım. Yerlerde kıl vardı, ne olacak ki onlar da süpürülmeyecek mi?' yanıtını verdi. Yaptığı şeyin çok ayıp olduğunu söyledim. Böyle bir şeyi de hazmededim."

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • ERC 4 ay önce Şikayet Et
    ellerine saglık
    Cevapla
  • murat 4 ay önce Şikayet Et
    ellerin dert görmesin. şımarık kendinden başkasını düşünmeyen insanların bazısı belki terbiye edilebilir. sana hayırlı , bereketli bir ömür ve işler dilerim.
    Cevapla
  • aksaray 4 ay önce Şikayet Et
    dükkan sahibi çok haklı. insan o çöpleri önündeki tezgaha bırakabilirdi.
    Cevapla
  • Vatandaş ! 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlar kendine "Z kuşağı" diyorlar, kendilerince "hayata dair" çıkarımlşar yapıp, kendilerin akıllı olmakla atfediyorlar ! Kısaca edepsizlik yapmayı marifet biliyorlar ! Evet yer süpürülecek ama "temizlik için" süpürülecek, senin için değil ! Bunu anlamıyorlar !
    Cevapla
  • rıfat dallama 4 ay önce Şikayet Et
    hakketti , hakketti abi
    Cevapla
  • Elazığ 4 ay önce Şikayet Et
    Senin ellerin dert görmesin ustam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR