Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz? Gördüğünüz kuş sayısı kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?

Kedilerin arasında kaç tane kuş gördüğünüzü belirleyin ve gördüğünüz kuş sayısının performansınız hakkında neler söylediğini hemen öğrenin.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2024 09:07 GÜNCELLEME 20.05.2024 09:07 YAŞAM
Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz? Gördüğünüz kuş sayısı kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?
Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz? Gördüğünüz kuş sayısı kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?

Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz öğrenmek için hazırlanan bu görsel, algısal yeteneğinizi test etmek için hazırlanmış bir zeka testi bulmacasıdır. Analitik ve algısal becerilerinizi test etmek için hazırlanan zeka testi bulmacaları, diğer zeka oyunlarına nazaran daha dikkat çekicidir. Bunun asıl sebebi ise gizli bilgileri bulma konusunda hem zihnimizi hem de gözlerimizi zorlayarak ne denli ileri gidip gidemeyeceğimizi öğrenmektir.

Zeka testi bulmacaları, günlük hayatta karşılaştığımız problemler gibi asla beklediğimiz gibi karşımıza çıkmaz. Bu testlerin amacı bizi ikilemlerle başa çıkmayı, daha dikkatli ve akıllı olmayı öğretmektir. Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz başlıklı bulmaca da algınızı test etmek için hazırlanmış bir görseldir.

Yavrusu ile birlikte yüzen su samurunu 7 saniyeden kısa bir sürede bulabilir misin?Yavrusu ile birlikte yüzen su samurunu 7 saniyeden kısa bir sürede bulabilir misin?

Karşınızdaki kişi ile kimyanızın uyuşup uyuşmadığını nasıl anlarsınız? İkili ilişkilerde 'ben nerede hata yaptım' dememek için...Karşınızdaki kişi ile kimyanızın uyuşup uyuşmadığını nasıl anlarsınız? İkili ilişkilerde "ben nerede hata yaptım" dememek için...

KEDİLERİN ARASINDA KAÇ TANE KUŞ GÖRÜYORSUNUZ?

Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz? Gördüğünüz kuş sayısı kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?

Evet, yukarıda bir sürü kedi ve kuşlardan oluşan bir görsel görüyorsunuz. Bu kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz bunu sormaya geldik. Ancak bu sefer bir farklılık yapacağız ve cevabı size önden vereceğiz. Daha sonra da siz 20 saniye içerisinde kaç tanesi bulabildiğinizi bize söyleyeceksiniz.

Yukarıdaki kedilerin arasında toplam 10 tane kuş var. Şimdi sürenizi başlatıyoruz ve sizden 20 saniye içerisinde bu 10 kuşun yerini bulmanızı istiyoruz. Hazırsanız, 3, 2, 1 ve süre başladı!

Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz? Gördüğünüz kuş sayısı kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?

Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz adlı zeka testi bulmacasında sürenin sonuna geldik. 10 kuşun 10’nuda bulabildiniz mi? Cevabınız evet ise tebrik ederiz. Gözlem yeteneğiniz mükemmel denecek kadar yüksek.

Peki, tamamını bulamadınız mı? O halde bizimle gelin. Kaç tane kuş gördüğünüz gözlem yeteneğiniz hakkında neler söylüyor bir bakalım.

Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz? Gördüğünüz kuş sayısı kişiliğiniz hakkında neler söylüyor?

İşte kuşlar tam da buradaydı. Peki, siz kedilerin arasında kaç tane kuş gördünüz?

3 veya daha az kuş gördüyseniz…

Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz öğrenmek için hazırladığımız zeka testi bulmacasında 10 tane kuş arasından sadece en çok 3 tane mi görebildiniz? O halde siz hayatta her şeyin bir anlamı olduğuna ve birlik olduğunuzda her şeyin üstesinden gelebileceğinize inanan birisiniz demektir.

Bu özelliğiniz sizi iyi bir lider yapmanın yanı sıra, empati gücü yüksek ve cömert bir kişi olmanıza da yardımcı olur. Hayata karşı iyimser bakış açınız kıskanılası derecede yüksek. Analitik ve gözlem becerilerinizi geliştirmeniz olaylar karşısında daha titiz ve dikkatli davranmanıza yardımcı olacak ve sizi bir adım öteye taşıyacak bir artı olabilir.

6 saniye içerisinde görseldeki gizli harfi bularak şahin kadar keskin gözlere sahip olduğunuzu kanıtlayın6 saniye içerisinde görseldeki gizli harfi bularak şahin kadar keskin gözlere sahip olduğunuzu kanıtlayın

6 ya da daha az kuş gördüyseniz…

Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz öğrenmek için hazırladığımız zeka testi bulmacasında 10 tane kuş arasından en çok 6 tane mi gördünüz? Öyleyse sizin mükemmeliyetçi bir karaktere sahip olduğunuzu söylesek yalan söylemiş olmayız. Her durum karşısında elinizden gelenin en iyisini yapıyor, kendinizden çok şey katıyorsunuz. Ancak bu durum bazen çok iyi sonuçlara yol açsa da bazen de sizi bunaltarak hayattan zevk almamanıza sebep olabiliyor.

Kafanızdaki hedefe ulaşmak için kendinizi zorlamak ve çok çalışmak ne kadar önemli olsa da bazen daha sağlıklı bir denge kurarak hareket etmek sizi yormayacak ve keyfinizi kaçırmayacaktır. Bu naçizane tavsiyemizi dilerseniz günlük hayatınızda dilerseniz de bu tarz zamanla mücadele gerektiren bulmacalar çözerken aklınıza getirerek uygulayabilirsiniz.

En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!En büyük korkunuz ne? Sadece bir tüy seçin ve en büyük korkunuz ile yüzleşin!

7 ve üzeri kuş gördüyseniz…

Kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz öğrenmek için hazırladığımız zeka testi bulmacasında 10 tane kuş arasından 7 ya da üzeri kuş mu tespit ettiniz? O zaman fazla söze gerek yok. Siz aşırı dikkatli ve titiz bir karaktere sahipsiniz. O keskin gözlerinizle ve 6. hissinizle her zaman görünenin ötesinde şeyleri fark ediyor, büyük fırsatları asla kaçırmıyorsunuz.

Bu yeteneğiniz hedeflerinize yaklaşmanıza sizi bir adım daha yaklaştırıyor, özveri ve çabalarınızın sonuçlarını her zaman alıyorsunuz. Algısal olarak çok başarılı olduğunuz için kendinizle gurur duymalı ancak bu yeteneğinizi hayatınızın her alanında kullanmayı unutmamalısınız.

İkili ilişkilerde kolay affeder misiniz? İlk önce kedi mi yoksa köpek mi gördüğünüz…İkili ilişkilerde kolay affeder misiniz? İlk önce kedi mi yoksa köpek mi gördüğünüz…

Ormanın içerisindeki gizli hayvanı 7 saniye içerisinde sadece detaylar yaşam felsefesi olmuş kişiler bulabiliyorOrmanın içerisindeki gizli hayvanı 7 saniye içerisinde sadece detaylar yaşam felsefesi olmuş kişiler bulabiliyor

Evet, kedilerin arasında kaç tane kuş görüyorsunuz adlı zeka testi bulmacamız da bu kadardı. Peki, siz kaç tane kuş görebildiniz? Yorumlarda bizimle paylaşın!

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • kılçık 1 ay önce Şikayet Et
    çok saçma herkes süper zeka çıkar
    Cevapla
  • Osmanlı 1 ay önce Şikayet Et
    10 tane gördüm
    Cevapla
  • yani 1 ay önce Şikayet Et
    13 tane gördüm.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR