Pendik İlim Yayma Cemiyeti mezunlarını verdi

İlim Yayma Cemiyeti Pendik Şubesinin düzenlediği “Genç Liderler Akademisi Mezuniyet Töreni” şölen havasında geçti.

ABONE OL
GİRİŞ 24.05.2024 12:52 GÜNCELLEME 24.05.2024 14:30 YAŞAM
Pendik İlim Yayma Cemiyeti mezunlarını verdi
Pendik İlim Yayma Cemiyeti mezunlarını verdi

Programa Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulisi ŞENTÜRK, İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf TÜLÜN, Pendik Belediye Başkanı Ahmet CİN, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin YILMAZ, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Program Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda akademi öğrencisi Ömer Faruk Demirci’nin Kuran Tilaveti ile başladı. Ardından Mezun öğrencileri temsilen Mezunlardan İkbal Çetin ve Zeynep Ela Şahin söz aldılar.

İlim Yayma Cemiyeti Pendik Şube Başkanı Fikri İlgar’ın açılış konuşması ile devam etti. Konuşmalarında: “Başta içinde bulunduğumuz Coğrafya ve karışık Dünyanın, mevcut sorunlarının aşılması, umudun, refahın ve barışın artması için iyi yetişmiş, donanımlı liderlere ihtiyaç var. Osmanlı bakiyesi bu topraklarda yeniden liderliğimizi hatırlamaya ve hatırlatmaya ihtiyacımız var. Çizdiğimiz bu resmin üzerimize yüklediği sorumlulukla “Genç Liderler Akademisi” ni düzenleme kararı aldık. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, bu yolda çabalarımızı muvaffak eylesin inşAllah. Kısaca programımızı açıklarsak; Liderlik potansiyeli olan gençlerimizin liderlik becerilerini, manevi köklerinden beslenen bir dil ve yöntem kullanarak geliştirmeye çalıştık” şeklinde ifade ederek, öğrencilere, şube yönetimine, katılımcılara teşekkürlerini ilettiler.

Konuşmaların ardından protokol, mezunlara mezuniyet belgelerini takdim etti.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR