Tarım makinesi gerilim hattına temas etti: Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde mercimek biçme makinesinin yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2024 19:21 GÜNCELLEME 01.06.2024 19:21 YAŞAM
Tarım makinesi gerilim hattına temas etti: Ölü ve yaralılar var
Tarım makinesi gerilim hattına temas etti: Ölü ve yaralılar var

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bağlı kırsal Oymaağaç Mahallesi'nde yaşandı.

İddiaya göre tarlada hasat yapan mercimek biçme makinasının yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu biçme aracının üzerindeki 5 kişi akıma kapılarak yaralandı.

Ambulansla Hilvan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ozan Baytug ile Fatih Baytug hayatını kaybederken Şehriban S., Benguzar B. ve Sefer B. ise ağır yaralandı.

Yaralılar, Hilvan Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek Hizmet Binasına sevk edildi.

Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK : İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    yüksek gelirimden tırofaya elektirk alırken olmasın
    Cevapla
  • alparslan 3 hafta önce Şikayet Et
    Mercimek biçme makinası yüksek gerilim hattına nasıl değmiş. Biçip mercimeği ayıran tipleri bile kabinli traktör yüksekliğinde. Bir de üstünde beş kişi. İnginç. Allah şifa versin. İnşaallah iyileşirler.
    Cevapla
  • enes 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah rahmeti ile muamele eylesin. yaralılara Rabbim hayırlı acil şifalar versin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR