Köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı! Otomobille çarpıştı: 6 yaralı

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde bir sürücü, köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı. Arkasından gelen otomobil ise duramayarak öndeki araca çarptı. Kaza sonucu 6 kişi yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2024 16:45 GÜNCELLEME 17.06.2024 16:45 YAŞAM
Köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı! Otomobille çarpıştı: 6 yaralı
Köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı! Otomobille çarpıştı: 6 yaralı

Kaza, İnebolu'nun Boyran Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil seyir halindeyken, önüne çıkan başıboş köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı. Ani frenin etkisiyle aniden duran araç arkasından gelen otomobil ile çarpıştı. Kazada, Emirhan İ., C.C., Uğur Y., Efekan Ziya K., R.E. ve C.E. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 1
  • min 1 hafta önce Şikayet Et
    hala kanun çıkacak da sorunu çözecek.mahallenin köpekçilerinin toplanmasını istemediği köpekler mahallede kalıp kaza yaptırmaya devam edecek yine. Allah basiret versin kanun yapıcılara.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR