Motosikletle dünyayı gezen Rus fenomen Türkiye'de öldü

Rusya’da "MotoTanya" adıyla bilinen, motosikletiyle dünyayı dolaşan, sosyal medya fenomeni Tatyana Ozolina, Türkiye’de geçirdiği kaza sonucunda yaşamını yitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2024 15:01 GÜNCELLEME 23.07.2024 15:02 YAŞAM
Motosikletle dünyayı gezen Rus fenomen Türkiye'de öldü
Motosikletle dünyayı gezen Rus fenomen Türkiye'de öldü

YouTube'da iki milyon, TikTok'ta ise 5 milyon takipçisi bulunan Rus fenomen hayatını kaybetti. Dünyayı gezen 38 yaşındaki fenomen Muğla'da gerçekleşen kazada canından oldu. 

Olay, Muğla’nın Milas ilçesi yakınlarında, Milas-Söke karayolunda meydana geldi. Rusya’nın popüler blog yazarlarından MotoTanya takma adıyla tanınan Tatyana Ozolina ile Türkiye’nin tanınmış motosiklet blog yazarlarından Onur Obut’un motosikletlerinin çarpışması sonucu gerçekleşen kazada, Ozolina hayatını kaybetti, Obut ise yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tatyana Ozolina’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralanan Onur Obut ise ilk müdahalesinin ardından Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

MotoTanya, TikTok’ta 5 milyon ve YouTube’da 2 milyon aboneye sahip, Rusya’nın en popüler motoblog yazarlarından biriydi.

Kaza, Muğla’nın Milas ilçesinde meydana geldi ve olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TATIANA RUSOZOLINA KİMDİR?

Rusya’nın en popüler Motovlog kanallarından birinin sahibi olan Tatiana Rusozolina 38 yaşındaydı. TikTok’ta 5 milyon, YouTube’da 2 milyon ve Instagram’da 1 milyon takipçisi bulunuyor.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Dünyayi motorla gezdi türkiyeye gelince öldü ne araba kullanmadan ehliyet verenler mi dersin yoksa otobanda dolasan sokak köpeki mi dersin trafik canavarimi dersin yoksa aşırı yüklü kamyon mu dersin sarhos şoförümü dersin hepsi otobanda güzelim kiz gitmiş kimin umrunda yollarda can güvenliği yok güvenlik de yok
    Cevapla
  • Ayşe 1 ay önce Şikayet Et
    Sen bu yazdiklarini yetkililere söyle ,bizim yapacamiz bisey yok teyze. Hiç bisey kendiliginden düzelmez düzelmesi icinde polisleri harekete gecmeli
    Cevapla
  • Yorumcu 1 ay önce Şikayet Et
    Kaldirimda yürürken bile can güvenliginin olmadigi bir ülkede böyle bir kaza gayet normal. Trafik kurallarindan bihaber insanlarin Azrail gibi dolastigi bir ülkede yasiyoruz maalesef. Öyle geri zekali soförler var ki, insani cildirtirlar...
    Cevapla
  • Yakup 1 ay önce Şikayet Et
    İkisininde aynı kulvarda olması enteresan bir tesadüf
    Cevapla
  • kuralsız 1 ay önce Şikayet Et
    başın saolsun
    Cevapla
  • aha 1 ay önce Şikayet Et
    dünyada yer bitti sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR