Teoman: Mirasın hepsini kızıma bırakmayacağım, büyük ihtimalle zengin ölmem...

Ünlü sanatçı Teoman mirasının dörtte birini Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlamasına ilişkin "Kızımın maddi koşullarda yaşamasına gerek yok. Hayatın sillesini yemiş küçük yaştaki çocuklara bir faydam olursa daha mutlu eder." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2024 13:49 GÜNCELLEME 10.08.2024 13:55 YAŞAM
Teoman: Mirasın hepsini kızıma bırakmayacağım, büyük ihtimalle zengin ölmem...
Teoman: Mirasın hepsini kızıma bırakmayacağım, büyük ihtimalle zengin ölmem...
 

Ünlü şarkıcı Teoman Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Gazete Magazin'de yer alan habere göre; Zeyno adında kızı olan Teoman, iyi baba olmadığını söylemişti.

Sanatçı, "Daha doğrusu iyi babayım. İstediğim kadar iyi değilim. Ebeveynlikte insan hep kendini suçlu hissediyor. 'Daha iyi olabilirim' diyor. Daha cıvıl cıvıl baba olmak isterdim" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK İHTİMALLE ZENGİN ÖLMEYECEĞİM"

Mirasının dörtte birini Çocuk Esirgeme Kurumu'na vasiyet eden Teoman, "Öldüğümde param kalmış olursa... Hepsini kızıma bırakmak zorunda değilim. Bir kısmını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bırakmak istiyorum. Kızımın maddi koşullarda yaşamasına gerek yok. Hayatın sillesini yemiş küçük yaştaki çocuklara bir faydam olursa daha mutlu eder. Çünkü bir sürü zengin insan ölüp gidiyor, paralarını damatları yiyor. Büyük ihtimalle ben zengin ölmeyeceğim" şeklinde konuştu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Gülseren 1 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel düşünen insanlar lardan biri bana göre helaĺ sana deger
    Cevapla
  • CANI CANANI 1 ay önce Şikayet Et
    O çocuğun babası sensin tasarruf sana ait. Büyük rakamlar varsa elbet de bir bölümü iyi yönde kullanmak örnek davranıştır. Rakam küçükse önce CAN sonra CANAN da denilebilir.
    Cevapla
  • Son Osmanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Adam gibi adam helal olsun kardeşim.
    Cevapla
  • Vatandas 1 ay önce Şikayet Et
    Örnek olması dileğiyle tebrikler Teoman
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Aldığı karar doğru. Çocuklarımız kendine güven sağlayacak şekilde yetişmeli. Her şeyi versen de Kıymet bilinmiyor. Garip gurabayı düşünmek önemli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR