Kırıkkale'de kasksız sürücüden ilginç tepki: Ceza kesilince gülme krizine girdi

Kırıkkale'de polis ekiplerinin denetimlerinde kasksız motosiklet kullanan bir sürücü, kendisine kesilen cezanın ardından gülme krizine girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2024 11:56 GÜNCELLEME 15.08.2024 14:13 YAŞAM
Kırıkkale'de kasksız sürücüden ilginç tepki: Ceza kesilince gülme krizine girdi
Kırıkkale'de kasksız sürücüden ilginç tepki: Ceza kesilince gülme krizine girdi

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ve asayiş ekipleri, şehir genelinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla denetimlerini yoğunlaştırdı.

Denetimlerde, emniyet kemeri kullanımı, alkollü araç kullanma, araç muayenesi ve sürücü belgelerinin kontrolü gibi konulara ağırlık verildi.

Ayrıca, motosikletler ve gürültü kirliliğine neden olan modifiye edilmiş egzoz sistemlerine sahip araçlar da kontrol edildi.

Gece yarısına kadar süren trafik uygulaması, Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerindeki Nokta Kavşağı ile Terminal Kavşağı arasında gerçekleştirildi.

Denetimlere, Motosikletli Yunus Timleri ve "gece kartalları" olarak bilinen çarşı ve mahalle bekçileri de destek verdi.

GÜLME KRİZİNE GİRDİ

Ekipler, 351 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunu yaptı.

Kasksız motosiklet kullanan bir sürücüye de 690 TL ceza yazıldı.

Sürücü, ceza sonrası gülme krizine girerek "Devlet sağ olsun" dedi.

Trafik güvenliğini tehdit eden unsurlar arasında yer alan, teknik modifikasyon yapılmış ve gürültü çıkaran araçlara odaklanılan denetimlerde, 67 sürücüye toplam 237 bin 801 TL ceza kesildi.

Ayrıca, 28 araç trafikten men edildi.

Denetimler sırasında bir kişinin üzerinde ruhsatsız bir tabanca ve 5 adet mermi ele geçirildi.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • Bekir 1 ay önce Şikayet Et
    kasksiz sürücülere ibretlik ceza verilse, hastanelerde Tetraplejik bölümü ziyareti öneriyorum ! Bisiklet veya Motosiklet sürücüleri kasksiz kaza sonucu ömür boyu yataga mahkum olabilir ? basiniza aldiginiz darbeyle Tetraplejik olma riskiniz çok büyüktür, ömür boyu yataga mahkum olabilirsiniz => Tetraplejik = tamamen felç olabilirsiniz !!!
    Cevapla
  • Bülent 1 ay önce Şikayet Et
    Milletimiz sağolsun dedi ya orada gurur duydum. Kasksız motora bindiği için kulağını çekiyorum, milletini sevdiği için alnından öpüyorum. MaşaAllah yeğenim.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    cezayı yazınca yola kalksın devam etti mi?. cezanın ne anlamı var o zaman . ceza sorunu ortadan kaldırmıyor ki. kask al gel öyle yola devam edersin, yada çekici ile çektirirken motoru demeleri gerekirdi.
    Cevapla
  • toygar 1 ay önce Şikayet Et
    devletimizin canı sağolsun ne demek lan.! sanki kendi isteği ile bağış yapıyor yüzsüz. cezan ne ise çekeceksin.! bunlara bu ceza az.
    Cevapla
  • Salih Sağlam 1 ay önce Şikayet Et
    Kask almadan motoru vermeyeceksin.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR