Esra Erol'da korkunç olay! 1 yaşındaki bebeğe uyusun diye içki içirmişler

Esra Erol’dan “Narsist kocamdan beni kurtarın” diyerek yardım isteyen Dilek Hanım’ın eşi Mustafa Arı ile 1 yaşındaki bebeklerine içki içirdikleri öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2024 14:33 GÜNCELLEME 18.09.2024 14:33 YAŞAM
Esra Erol'da korkunç olay! 1 yaşındaki bebeğe uyusun diye içki içirmişler
Esra Erol'da korkunç olay! 1 yaşındaki bebeğe uyusun diye içki içirmişler

Esra Erol’un dünkü programında 1 yaşındaki bebeğin anne babasının çocuklarına uyusun diye içki içirdiği ortaya çıktı. Korkunç olay sonrası anne baba gözaltına alındı.

ÖNCE BOŞANMAK İSTEDİ, SONRA AFFETTİ

ATV’nin sevilen programı “Esra Erol’da”ya kocası Mustafa Arı’nın narsist olduğunu iddia ederek eşinden boşanmak isteyen Dilek Hanım katıldı. Genç kadın evlendikten sonra eşinin çok değiştiğini vurguladı. Ayrıca kocasının geçmişinin bildiği halde sürekli kendisini geçmişiyle vurduğunu söyledi. Esra Erol geçmişinde ne olduğunu sordu. Dilek Hanım ise “Mustafa benim ikinci kocam, geçmişimde çok gezip tozdum, yedim içtim. Mustafa da tüm bunları biliyordu, buna rağmen şimdilerde birilerinden duyunca sinirleniyor” ifadelerini kullandı. 

KORKUNÇ İHBAR: ÇOCUKLARINI İÇKİ İÇİP UYUTUYORLAR

Taraflar programda yüzleşti. “Çocuklarım benim kırmızı çizgim” diyen Dilek Hanım, eşi Mustafa Arı’ya bir şans verdiğini açıkladı. Konu işlenirken, programa ihbarda bulunan bir kişinin mesajı kan dondurdu. 

Esra Erol, ihbarı yapan kişinin “Çocuklarını içki içirip uyutuyorlar. Onlarla ilgili söylenenlere inanmayın, onlardan şikayetçiyim. Bu ihbarı size yapıyorum” dediğini söyledi. Stüdyo buz kesti, hem ekran başındakiler hem de programdakiler öğrendikleri karşısında şoke oldu. 

BEBEĞİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bebeğin elinde alkol şişesi tuttuğu ve ağzına götürdüğü görüntüler ortaya çıkarken, yayın ihbar kabul edildi ve ekipler harekete geçti. Anne Dilek ile baba Mustafa gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak için karakola götürüldüler. 

ESRA EROL: ONLAR İÇERKEN ÇOCUK YANLARINDA OTURUYOR

Yaşananlar karşısında çok sinirlenen Esra Erol, duruma şu sözlerle tepki gösterdi:

“Herkes şunu bilecek... Çocuklarına zarar veren, çocuklarını korumayan, çocuklarını sokağa salan, çocuklarını yaşının olmaması gerektiği şekilde yaşatan insanlar gerekli durumlarda uyarıyı almalı.

 

Kendine hayatına çekidüzen vermeli, bu kadar basit. Biz içki şişesi boş mu dolu mu diye tartışmıyoruz. Boş olup olmaması değil olay. Aynı zamanda görsellerde tütün de var. Onlar içerken çocuk yanlarında oturuyor. İyi eğitim verelim diyoruz.

 

İlla matematik, fizik değil. Benim için eğitim değerler eğitimi... Anne babalar bunu yaparsa çocuklara doğruyu nasıl anlatacağız.”

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR