Harvard'da çift yandal yapan Türk doktor, diplomasını Filistinli çocuklara atfetti

Prof. Dr. Gökalp Öner, Harvard Tıp Fakültesi'nden 'Tüp bebekte yapay zeka' ve 'İlaç geliştirme' üzerine çift yandal yaparak mezun oldu. Öner, mezuniyet töreninde diplomasını Filistinli çocuklara atfederek, "Hiçbir çocuk ölmesin" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2024 17:52 GÜNCELLEME 21.09.2024 18:29 YAŞAM
Harvard'da çift yandal yapan Türk doktor, diplomasını Filistinli çocuklara atfetti
Harvard'da çift yandal yapan Türk doktor, diplomasını Filistinli çocuklara atfetti

Kayseri System Hastanesi Direktörü ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, tüp bebekte kişiye özel tedavi, en doğru sperm ve embriyo konusunda yapay zeka projesi geliştirdi.

Prof. Dr. Öner, geliştirdiği proje ile 2023 yılı eylül ayında Harvard Tıp Fakültesi Yüksek Lisans Programı'na kabul edildi. Harvard Tıp Fakültesi'nden hem 'Tüp bebekte yapay zeka' hemde 'İlaç geliştirme' üzerine çift yandal yapan Öner, mezun oldu. Öner, mezuniyet töreninde diplomasını Filistinli çocuklara atfederek, "Hiçbir çocuk ölmesin" dedi.

KAYNAK : DHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Adnan 5 saat önce Şikayet Et
    Maşallah Allah eksik etmesin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR