Rahmi Koç’un torunlarıyla gittiği balıkçının fiyatları ortaya çıktı! Küver bile şoke etti
Rahmi Koç’un torunlarıyla görüntülendiği balıkçının menü fiyatları ortaya çıktı. Kalkanın kilosu 8 bin liraya kadar çıkarken, küver ve servis ücreti dikkat çekti.
ABONE OL
Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir balıkçıda görüntülenmiş, torunlarıyla balık keyfi yaptığı anlar sosyal medyada da geniş yankı uyandırmıştı.
Rahmi Koç'a torunları Esra Koç, Aylin Koç, Leyla Sadberk Koç ve Kerim Koç eşlik etmişti. Görüntüler sonrası mekanın menü fiyatları ortaya çıktı.
KALKAN 8 BİN LİRA
Restoranın fiyat listesine göre menüdeki en pahalı ürünün kalkan olduğu ve kilosunun 8 bin liraya kadar çıktığı belirtiliyor. Diğer balıkların tane ve porsiyon fiyatlarının ise 2 bin liradan başladığı görüldü.

KÜVER VE SERVİS ÜCRETİ DİKKAT ÇEKTİ
Menüde öne çıkan bir diğer başlık da ek ücretler oldu. Fiyatların yüksek bulunmasına rağmen ekmek ve su gibi kalemler için 200 lira küver eklendiği, bunun üzerine ayrıca yüzde 10 servis ücreti alındığı görüldü.

Ünlü isimlerden protestolara destek! Paylaşımlar tepki topladı
-
Misafir 2 dakika önce Şikayet Etiçin bakalımBeğen
-
VATANSEVER 7 dakika önce Şikayet Eto el ne edep yahuBeğen
-
Servet 8 dakika önce Şikayet EtBalikci kahraman fena kitliyor meraktan gidiyolar hesap cok cikinca agliyolar gelin cekmekoy hizir balik a kg su 2 binden yedireyim kalkaniBeğen
-
Misafir 8 dakika önce Şikayet Etbizim dandij mahallede bile hamsi porsiyon 500 tl , gayet ucuz KOÇ için bence :)Beğen
-
Ali 9 dakika önce Şikayet EtSizde içki reklamı yapıyorsunuz, içkilerin fiyatını niye görüyoruzBeğen