İstanbul'dan Diyarbakır'a tek şarjla gidiyor! Menzili 1468 km
Alman otomotiv devi Volkswagen, Çin pazarına özel geliştirdiği yeni nesil şarj edilebilir hibrit (PHEV) modeli Passat ePro’yu tanıttı. Yaklaşık 1500 kilometre menziliyle dikkat çeken araç, tek depo yakıt ve tam şarjla İstanbul’dan Diyarbakır’a kadar gidebiliyor.
SAIC-Volkswagen iş birliğiyle üretilen yeni Passat ePro, markanın güncel tasarım anlayışını yansıtıyor. Tek şarj ve tek depo ile sunduğu 1468 kilometrelik olağanüstü menzili sayesinde otomotiv sektöründe büyük ilgi uyandırdı.
Passat ePro ve kardeşi Tiguan L ePro modellerinin resmi lansmanının 29 Mayıs’ta yapılması bekleniyor.

ÜSTÜN SÜRÜŞ KONFORU VE VERİMLİLİK
Araç, yüksek verimlilik odaklı bir hibrit sisteme sahip. Kaputunun altında 1.5 litrelik EA211 turbo benzinli motor (129 beygir) ile 197 beygirlik elektrik motoru bir arada çalışıyor. 22 kWh kapasiteli batarya ve TQ251 şanzıman sayesinde hem çok düşük yakıt tüketimi hem de sarsıntısız, konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.
TASARIM VE İÇ MEKAN ÖZELLİKLERİ
Passat ePro, 5.017 mm’lik uzunluğuyla güçlü ve heybetli bir duruş sergiliyor. İnce LED farlar, bagaj kapağı boyunca uzanan ışık şeridi ve aydınlatmalı Volkswagen logosuyla modern, geleceğe dönük bir tasarım çizgisi taşıyor.
İç mekanda ise 10.3 inç dijital gösterge paneli, 12.9 inç merkezi multimedya ekranı ve ön yolcu için ayrı bir ekran bulunuyor.
Yatay ve bütünleşik konsol tasarımı, kabine ferahlık ve genişlik hissi katıyor.
-
2247 30 dakika önce Şikayet Etdenemeden almayın abartılmış olabilirBeğen Toplam 1 beğeni
-
hassan42 1 saat önce Şikayet Etbenim aracım 2006 skoda fabia dizel. oda o grubun aracı. 45lt depo ile istanbul dan konya ya girip oradanda adanaya gittim. hangisi daha ekonomik oldu şimdi?Beğen
-
Selahattin 18 dakika önce Şikayet Et60 lamı gittinBeğen
-
çöp 1 saat önce Şikayet Ethibritmiş, çöp. Hem petrole para vereceğiz, hem elektriğe. Akıl dışı.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Adam 1 saat önce Şikayet EtO sadece fabrika verileri gerçekte 1200 zor yapar ki normal bi araç dahi uzun yolda 900 km yapıyor sadece abartı olmuş phev bi çeşit hibritBeğen Toplam 1 beğeni
-
Vatandaş ! 1 saat önce Şikayet EtAlman (İsrail) araçlarından uzak durun !Beğen Toplam 17 beğeni