Şarkıcı Hadise Almanya'yı salladı
Türkiye'yi 2009'da Eurovision'da "Düm Tek Tek" şarkısıyla temsil edecek olan Hadise, Almanya'nın Oberhausen kentinde izleyenlerine muhteşem bir konser verdi.
ABONE OL
İzleyenlerinin katılımıyla "Düm Tek Tek" şarkısını okuyan Hadise, seyircilerden Mayıs ayında yapılacak olan Eurovision şarkı yarışması için oy istedi. Konsere çıkmadan önce kuliste yaptığı açıklamada sanatçı, Almanya'nın başka şehirlerinde de konserlerine devam edeceğini ve önümüzdeki hafta içerisinde Bosna Hersek ve Belçika'da konser serisine devam edeceğini belirtti.
Gazetecilerin Düm Tek Tek şarkısıyla ilgili, "Nasıl, iyi tepkiler alıyor musunuz?" sorusu üzerine Hadise, "Yunanistan ve Malta deneyimleri harika geçti. Bilhassa Yunanistan'da şarkımız çok beğenildi. Önümüzdeki hafta içerisinde Bosna Hersek'te de bir konser vereceğiz. İnşallah iyi geçer" şeklinde konuştu.
Akşam geç saatte başlayan konserde seyircileri çok iyi bir programın beklediğini söyleyen Hadise, Düm Tek Tek şarkısının arkasından yine kendi albümünde yer alan "Stir Me Up" şarkısını seslendirdi.
-
minik icardi 11 ay önce Şikayet EtHadise ve Yonca Evcimik'in güzelliklerine ve fiziğine bayılıyorumBeğen
-
Buse Özlem Ertürk 11 ay önce Şikayet EtTuna Velibaşoğlu ve Hadise hayranıyımBeğen
-
minik icardi 2 yıl önce Şikayet Etbebiscikhadise sana kurban olurum bütün kliplerine cici yazdımBeğen
-
diloşcuk 2 yıl önce Şikayet Etcici kullanıcı minik icardi hadisemize bebiscik diyordu biz de hadiseyi seviyoruzBeğen