Maliye Bakanı Şimşek nişanlandı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bekarlığı sevmedi. Şimşek, hafta sonunda Ankara'da G.Antep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in aracılığı ile tanıştığı mimar Esra Kara ile aile arasındaki törenle nişanlandı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 22.12.2009 04:31 GÜNCELLEME 22.12.2009 04:31 YAŞAM
Maliye Bakanı Şimşek nişanlandı
Maliye Bakanı Şimşek nişanlandı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bekarlığa veda etmeye hazırlanıyor. Bakan Şimşek, geçtiğimiz Cuma günü Ankara'da nişanlandı. Nişan töreni aileler arasında yapıldı.

Şimşek'in nişanlısı 32 yaşında ve mimar. Nişan töreni çok sade yapıldı ve yalnızca aileler katıldı. Esra Kara, Ankaralı emekli banka yöneticisi bir ailenin çocuğu.

Mehmet Şimşek, Esra Kara ile geçtiğimiz aylarda tanıştı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in tanışmaya aracılık ettiği öğrenildi.

Öğrenildiğine göre, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin projelerini yaptığı bir mimarlık bürosunda çalışıyordu. Bakanın söz konusu mimarlık bürosunu ziyareti sırasında mimar Esra Kara, Bakan Şimşek'in dikkatini çekti. Daha sonra Başkan Asım Güzelbey'in aracılığıyla Bakan Şimşek ile Esra Kara'nın tanıştıkları öğrenildi.

KAYNAK : Haber7 / ÖZEL
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • adem havva 16 yıl önce Şikayet Et
    düşün. vatandaşı düşünmedin inşallah vatandaş ta seni unutmaz düğününde
    Cevapla
  • ABDULLAH KURT 16 yıl önce Şikayet Et
    BANA NE DİYENLERE. yorumlarda bana ne diyenler var, size ne ama haberi okumuşunuz vede yorum yapmışınız demmeki size ne değilmiş, kesin ak partili değildir o yorumları yazan arkadaşlar,,,,
    Cevapla
  • Ömer Faruk YILDIZ 16 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun okan kardeş... siyasi görüşünü bi kenara bırakıp düşününce yanlış düşündüğünün farkına varırsın. bence böyle yorumlarını magazin sitelerine yap..
    Cevapla
  • ERHAN YAKIŞAN 16 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH MUTLU ETSİN. Hayırlı uğurlu etsin. ülkemiz için hayırlı olsun. şimşek ülkemiz için gayret gösteren bir bakanımızdır.
    Cevapla
  • Kirkor kebabçıyan 16 yıl önce Şikayet Et
    Yap bir kıyak. Melmurlara bunun üzerine bir kıyak yaparsın artık syn: bakan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR