Ahmet Anapalı
Ahmet Anapalı
HABER7 YAZARI

Ulan şuursuz, bu yaptığın muhalefet değil ihanettir

GİRİŞ 23.01.2018 GÜNCELLEME 24.01.2018 YAZARLAR

Ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, toprağına bastığım, yarınlarımı üzerinde planladığım ve bu anlamda namusum olarak gördüğüm bu aziz vatan, bu her karış toprağı kanla sulanmış destansı vatan, ümmetin son ümidi, mazlumun son barınağı bu çilekeş vatan yüz yıldır, tam yüz yıldır ameliyat masasına yatırılmış operasyon üzerine operasyona maruz bırakılıyor.

Bazen bir yiğit çıkıyor bu oyunu bozmaya çalışıyor ama bunu maalesef canıyla ödüyor. Asılıyor, zehirleniyor, suikastlere maruz bırakılıyor, hakaretlere uğruyor ve neticede yine memleket karanlık günlerine dönüyor.

Bu toprakların makus kaderi galiba böyle. Yani en azından tarihi tecrübe itibari ile geçmiş bize böyle söylüyor.

Ama vallahi billahi bizi tarih boyu hiçbir düşman dize getiremedi, diz çöktüremedi. Ne yaptılarsa hep hainler yaptı. İçimizdeki hain şerefsizler…

Muhalefet edeceğim diye vatanın aleyhinde durmaktan, vatana zarar vermekten zerre imtina etmeyen şerefsizler.

Bugün şanlı Mehmetçiğim, Kurtuluş Savaşını bir daha bir daha veren, bıkmadan, usanmadan vatan için canını feda eden yiğitlerim, başkalarının çocukları yetim kalmasın diye kendi sabilerini yetim bırakan kahraman cengaverlerim, bugün Afrin’de, yarın inşallah Münbiç’te ve sonra bütün coğrafyamızda ümmet birliği için destanlar yazıyor. Kuyumcu hassasiyeti ile adım adım köy köy ilerleyerek terörist ve masum ayrımı yaparak ilerliyor.

Buraya kadar her şey güzel ve gururdan göz yaşartıcı ama;

İçimizde tarihin kendilerinden, “ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYENLERLE AMAÇ BİRLİĞİ YAPAN YERLİ HAİNLER” diye bahsedeceği bir takım, vatan, millet, bayrak, toprak ve namus fukarası şerefsiz köksüzler, sadece Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığından;

“Afrin’de masum insanlar öldürülüyor havası vererek, kendi etraflarında bulunan eşlere dostlara “Dünya Basınında Afrin Operasyonu” isimli bir pdf dosyası göndererek çaktırmadan;

“TÜRKİYE AFRİN’DE KÜRTLERİ KATLEDİYOR”

havası vermeye çalışıyorlar. Üstelik bu şuursuz geri zekalılar kendilerini muhafazakâr ve maneviyatçı olarak takdim ediyorlar herkese. “tabi yersen”

Bunların amacı askeri operasyonları kötülemek değil, sadece bu ülkenin başkomutanı reisimiz RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a zarar vermek.

Ne, bu  “Tayyip” öfkesi vatana zarar  mı veriyor? Vatan kimin umurunda yeter ki Tayyip gitsin…

Ama ne yaparsanız yapın, Türkiye yolunda ilerleyecek. Türkiye yolunda sağlam adımlarla ilerlerken hasetinden çatlayan birileri de bu şahlanan Türkiye’yi “mal mal” seyredecek, siz de bu dünya liderliğine doğru koşan Türkiye’yi mal mal seyredenlerle birlikte öküzün trene baktığı gibi Türkiyeye bakacaksınız.

Ve tarih bize bir anda bir hakikati hatırlatıyor;

Kurduğumuz 16 Devleti’nin hiç birini düşman yıkamadı. Hepsini içimizdeki köksüz hainler yıktı…

Siz ne ara bu kadar adileştiniz?

Siz ne ara bu kadar vatansız, namussuz ve alçak oldunuz?

Siz ne ara bu kadar şerefsiz oldunuz?

Siz ne ara bu kadar “MANKURT” oldunuz?

 

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • osmanlı torun 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam aslında rahatsız oldukları recep Tayyip Erdoğan değil. Ona bakınca İslamı hatırlıyorlar. Rahatsız oldukları islam.
    Cevapla
  • adems 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar mübadelede gözden kaçmış kriptolar
    Cevapla
  • Orhan Sezgin 6 yıl önce Şikayet Et
    Hissiyatımıza tercüman oldunuz.Allah razı olsun sizden
    Cevapla
  • Nihat 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabim Cumhurbaşkanımızı Başımızdan eksik etmesin Sağlıklı Uzun ömürler versin inşallah
    Cevapla
  • Fatih IĞDIR 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun hissiyatımıza tercuman olmuşsun
    Cevapla