Ali Bayramoğlu
Ali Bayramoğlu
ALINTI YAZAR
TÜM YAZILARI

Umutlu olmak için üç neden...

GİRİŞ 05.01.2011 GÜNCELLEME 05.01.2011 YAZARLAR

Geride bıraktığımız 2010 yılına nasıl bakmalı? Gelişmeleri üç düzeyde ele almak mümkün...

Birincisi, devletin iç düzeniyle ilgili gelişmelerdir.

Asker-sivil ilişkilerinin demokratikleşme istikametinde seyri, askerî vesayet düzenindeki gerileme, 2010 yılında yeni ve önemli aşamaya ulaştı.

Balyoz davası iddianamesinin kabul edilmesi, çoğu muvazzaf 190 subayın darbe girişimi suçuyla yargılanmaya başlaması, bu açıdan altı çizilmesi gereken özel bir durumdur.

Ali Bayramoğlu - Yeni Şafak

Yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUMLAR 4
  • h.hüsnü tümen 15 yıl önce Şikayet Et
    chp. rafazı ağırlıklı bir partioldu. o nedenle diğer sosyal demokratların dsp ye sahipçıkması gerekiyor. seçim atmosferinde öyle bir yaygara (baskı)ortamı oluşturulacakki dsp kerhende olsun chpile ittifak yapsın diye..önce bazı iş adamları chp ye katıldığı açıklananacak sonra eski chpliler sonra rahşan sonraakp den listeye giremeyecekler tabi bu arada şanlı basınımızın şişirmeleri hepsp hepsi dsp yi ikna etmek içinç. dsp bunu yaparsa fesh olacağınıda bilmeli
    Cevapla
  • tuncay tezel 15 yıl önce Şikayet Et
    ADIYAMAN KÜRTTÜR, ALEVİSİ BOLDUR AMA TAM BİR TÜRK İLİDİR, TÜRKİYELİDİR. Neden Adıyamanda terör yok? ÇÜNKÜ MENZİL BAŞTA ADIYAMANDA MÜSLÜMANLAR TERÖRE GEÇİT VERMEZ, ASLANLAR ASLANIDIR ADIYAMAN! Urfada, Maraşta, Antepte, Sivasta, Malatyada Kürtler vardır. Hangisinde terör var? Kürt sorunu deyip olayı milliyetçi gibi bir şekle sokmak bence rezalettir. Bir yapının içinde bir ırkın olması ırksal bir sorun olduğunu asla göstermez. BEBEK KATİLİ DİYARBAKIRIN LİCE İLÇESİNDE 79DA YAPTIĞI KONUŞMADA MARKSİST LENİNİST TEMELDE BİR AYAKLANMAYLA YENİ BİR DEVLET KURACAĞIZ DEMİŞTİ.Neresi Kürt?
    Cevapla
  • tuncay tezel 15 yıl önce Şikayet Et
    ALİ BAYRAMOĞLU, SENİN GAZETENDE DE KÜRTLER VAR, SORUNLARI MI VAR?. Kürt sorunu demek olayı çözüyorsa de. Kürt sorunu yok. Benim sülalemde Kürtler var, Aleviler var, Bektaşiler var, Maliki var, Şafi var, Sünni var, Müslüman Ermeni var, Hristiyan Avrupalı da var. SEÇİM BİZİM DEĞİL, HEPSİ VAR, BİRLİKTEYİZ, MUTLUYUZ, DİYALOĞUMUZ VAR HEPSİYLE SELAM SELAM... Ama kim Kürt, kim Laz bilinmez. Zaten ırklar karıştı. Kim kimden.. Kimin soyu nereye dayanıyor? Muşluyum diyor ama oraya Konyadan gitmiş, Egeden gelin almış, Trakyadan damat gelmiş. BIRAKIN BU KÜRT SORUNU SAÇMALIĞINI ARTIK!
    Cevapla
  • RAMAZAN 15 yıl önce Şikayet Et
    değişen bir şeymi var chp de. chp aynı ne değişmiş merak ettim
    Cevapla