Bülent Erandaç
Bülent Erandaç
ALINTI YAZAR
TÜM YAZILARI

Kaos Lobisi'ni tanıyalım

GİRİŞ 14.10.2014 GÜNCELLEME 14.10.2014 YAZARLAR

Çıkacak sonuçlar, Yeni Türkiye'nin kaderini belirleyecek çok yönlü gelişmelerin sinyallerini verecek. İşte, bu kadar kritik ve çok önemli Haziran-2015 seçimleriyle geçen hafta Türkiye sokaklarının kan gölüne çevrilmesinin, iç savaş provalarının yaptırılmasının birebir ilişkisi vardır.

KAOS LOBİSİ derin planlarıyla bir taraftan çözüm sürecini baltalama, diğer taraftan Haziran-2015 seçimlerinin sonuçlarını etkileme planları devreye konuldu. KİM BUNLAR? Savaş lobisi, faiz lobisi, kaos lobisi, hepsi aynı güruhtur.

Adresleri, New York-Londra-Telaviv'dir. ABD'deki NeoConlar, İngiliz, Alman servisleri, İsrail lobisi, silah, petrol, kimya baronları, WallStreet, (İllümünati) Dünya Bankası, IMF içindeki Kaos Lobisi'ne dahil güçlerdir. Kaos Lobisi, savaşlar üzerinden güç devşirmeye çalışan gizli bir örgütlenme yapısıdır.

1989' da Berlin Duvarı yıkılınca, Balkanlar'ı dizayn ettiler.

Yugoslavya parçalandı, Çekoslovakya ikiye bölündü.

Saraybosna üzerinde çok yönlü oyunlar oynandı.İkinci aşamada, Ortadoğu'yu dizayna geçtiler. Irak'ın Kuzeyi (Irak Kürdistanı) Bağdat'tan koparıldı. Basra, Musul, Kerkük petrolleri ve yeni bulunan gaz rezervleri üzerine tezgâhlar kuruldu. 

Yazının tamamı için tıklayın...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL