Cem Küçük
Cem Küçük
HABER7 YAZARI
TÜM YAZILARI

Oray Eğin gizli tanık olabilir mi?

GİRİŞ 20.09.2011 GÜNCELLEME 20.09.2011 YAZARLAR

Türkiye'nin kaosa saplanması için elinden geleni yapan ve askerin yönetime el koymasını uman kirli odak odatv ve Soner Yalçın değişen dengeleri bir türlü anlamadılar.

Ergenekon'un medya ayağını oluşturmak iddiasıyla tutuklanan bu insanlar iddianameye göre açıkça askeri darbe yanlısılar. Şehit haberlerini abartarak veren, PKK'nın terör faaliyetlerini görmeyen, eski MİT mensunu Kaşif Kozinoğlu'ndan aldıkları belgelerle asparagas haber yapan bu güruh ve onların arkadaşları hâlâ odatv iddianamesini küçümsüyor ve görmezden geliyorlar.

Odatvcilerde elbette silah, cephanelik, mermi, el bombası olmayacaktı. Çünkü bu insanlar Ergenekon'un medya ayağını oluşturmakla suçlanıyorlar. Bir terör örgütüne yardım ve yataklık etmek ciddi suçtur ve bunun bedeli vardır.

Maşallah bizim medyamızın bazı kalemleri bu davayı çok basit bir olaymıs gibi lanse etmeye çalışıyor. Mesela Ahmet Hakan Coşkun, "Bir numaralı zanlısı Yalçın Küçük olan davaya inanmam " diyor. Ahmet Hakan'ı böyle düşünmeye iten şey ne? Sakın Ahmet Hakan farklı isimlerle geçmişte odatv'de yazılar kaleme almış olmasın? Acaba o da bu örgütün dolaylı yoldan bir üyesi olmasın?

Tamam Ahmet Şık ve Nedim Şener'e isnat edilen suçların delilleri ikna edici değil. Ama Soner Yalçın, Yalçın Küçük ve diğerleri için bütün deliller ortada. Akşam Gazetesi''nden Nagehan Alçı haklı olarak şöyle yazıyordu köşesinde: "Oda TV e-mail adreslerinde yüzlerce dezenformasyon notu, örgütsel talimatı ve dokümanı bulunan köşe yazarları kimler? Deniz Hakyemez, Deniz Hakan,Sait Çakır,Sadi Çakırhan gibi takma isimler altında yasadışı talimatlarla yazılar kaleme alanlar kimler? Şu an iddianamede sadece halen köşe sahibi olan bir yazarın yasadışı örgütsel talimatla askeri darbeyi savunan ve kışkırtan yazılar yazdığı tespit edilmiş. Ama tek kişi o değil. Hangi köşe yazarlarının bu kirli ilişkilere girdiğini de yakında öğreneceğiz..."

Ahmet Hakan'ın farklı isimle odatv'de yazılar yazdığı biliniyor. Bir de Soner Yalçın'dan doğrudan talimat alarak yazı yazan biri var: Oray Eğin. Cemaat hakkında yalan yanlış haberler yapan, askeri kışkırtıcı yazılar yazan bu zat nedense soluğu ABD'de aldı.

Acaba birileri kendisine tutuklanacağını fısıldadı da, hemen tüydü mü? Ya da savcı davanın ciddiyetini bozmamak için mi Oray Eğin'e dokunmadı? Oray Eğin ABD'de geçimini nasıl temin ediyor? Akşam'dan aldığı para yetiyor demek ya da bazı Ergenekonsever dostları ona yardım ediyordur. Belki de Oray Eğin farklı zamanlarda elini kolunu sallaya sallaya Türkiye'ye geliyordur.

Savcılar yakında askeri darbeyi savunan ve kirli emelleri için her yolu meşru gören bu köşe yazarlarını da herhalde sorgulayacaktır. Bunları yakında öğreniriz.

Burada vurgulamak istediğim başka bir konu var: Malum Türk solu, Kemalistler ya da cuntacılar en büyük darbeyi kendi içlerinden yemişlerdir. Mahir Kaynak'ın vakt-i zamanında bana söylediği bir şey vardı: "Solcular kendilerini kimin yönlendirdiğini hiçbir zaman anlamadılar. Türk solu hep birilerinin güdümündedir. Gün gelir İngilizler, gün gelir Amerika solu istediği gibi tasnif ederdi."

Zaten solculara en büyük kötülüğü hep kendi içindekiler etmiştir. Deşifre olmaları çok kolay olmuştur. Çünkü Türk solcusunun bir kısmı zoru sevmez ve ayartılmaları çok kolay olur.

Türk solunun mazisine bakınca aklıma Oray Eğin'in durumu geldi. Odatv'de bulunan bunca bilgi, belge; bilgisayarlardaki yazışmalara bakınca acaba Odatv'nin içinde polisle işbirliği yapan bir köstebek mi vardı? Bu köstebek Oray Eğin olabilir mi? Bilmiyorum, ama sadece tahminlerimi yazıyorum. Soner Yalçın bile polis ve savcının elindeki bu kadar delili görünce şaşırmışa benziyor. Bazı şeylerden haberi olmadığını söylüyor.

Malum Oray Eğin için zaman zaman Türkiye'ye gelip gittiği söyleniyor. Tutuklanması kesin olan bu şahıs acaba gizli tanık olabilir mi? Eğer gizli tanıksa, hiç şaşırmam. Şayet o değilse bile, içeride bir köstebek olduğuna eminim.

Savcılarımız ve hakimlerimiz yakında Odatv ve onun karanlık yüzünü çok net biçimde ortaya çıkaracaktır. Zaten iddianame ortada. Gerçekler ortada. Deliller ortada.

İsrail'le işbirliği yapıp kendi vatanlarına her türlü kötülüğü yapacak kadar gözü dönmüş bu insanların arka planını ve işbirlikçilerini yakında öğreneceğiz. Çok yakında bazı sıcak gelişmelere hazır olun.

Türkiye pisliklerinden, urlarından arınıyor. Medyadaki kokuşmuş ilişkiler ve kepazelikler günyüzüne çıkacak. Güzel günler göreceğiz.

Cem Küçük  - Haber 7
twitter.com/cemkucuk55
facebook/cemkucuk1

YORUMLAR 2
  • faran 14 yıl önce Şikayet Et
    olabilir tabi... hem de O biçim olur..
    Cevapla
  • levent 14 yıl önce Şikayet Et
    Mossad in stratejisi. dunya genelinde mossad operasyonlarinda kullanilanlari %95 i bu operasyonu mossad icin yaptigini bilmez - hatta sorsan bilmedne mossad isi yapan bu adam israil e dusmandir - ergenekon israil in denetiminde ama mhp li zavallilar israil in istedigi her operasyon icin ergenekon un emrindeler - lafa gelince de isreail dusmani - 15-20 yil sonra bu zavallilar da israil usagi olduklarini anlayacaklar
    Cevapla