D. Ali Taşçı
D. Ali Taşçı
HABER7 YAZARI

Gazze’nin dirilişi hepimizin dirilişi olacaktır

GİRİŞ 13.11.2023 GÜNCELLEME 15.11.2023 YAZARLAR

İsrail, Gazze’de kadın, çocuk, yaşlı demeden masum insanları katlediyor.

Gazze’de cesetler ölüyor; fakat ruhlar dipdiri.

Gazze’de asıl ölen Yahudi’nin, Siyonizm’in ruhudur. Yahudilerin cesetlerinin sağlam oluşuna bakmayın, onların ruhları paramparça.

Gazzeli masumların parçalanmış cesetleri de sizleri aldatmasın, onlar ölü değil; çünkü onlar şehit; şehitler ölmez.

Dünyada kimin ne olduğu az çok biliniyordu. Kim kime dost, kim kimin düşmanı net olmasa da kendini belli ediyordu.

Birleşmiş Milletler, Nato vardı; güya bunlar dünyanın dengesini sağlıyorlardı.

Ne zaman Müslümanlar gündeme geldi, işler değişti.

Küfrün tek millet olduğu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

Önce öz peygamberine ihanet eden, Musa peygamber “Tur-u Sina”ya çıkınca, ardından hemen Samiri denen alçağın eliyle altın buzağı yapıp ona tapmaya başlayan ve peygamber lanetine uğrayan, Yahudi.

İnsanlığın belasıdır bu Yahudiler. İkinci Abdülhamid devrinde Filistin’de küçük bir toprak isteyen, buna karşılık Türkiye’nin bütün dış borçlarını (Duyun-u Umumiye) ödemek teklifinde bulunan, fakat İkinci Abdülhamid tarafından reddedilen, sonuçta hükümdarı İttihat Terakki komitelerince düşürten işte bu Yahudilerdir.

Bombaların yağdığı Gazze'de yıkımın boyutu

“Türk Milli Kurtuluş Hareketi Yunanlıya karşı zafere ulaşır ulaşmaz, Türk’ü ve onun şahsında İslam’ı yok etme azmindeki batı ülkelerinin üzerimize saldırmasını önlemek ve göstermelik istiklalimizi sağlamak şartını İslam’dan ayrılmamıza ve mukaddesatımızı feda etmemize bağlayan ve bunda muvaffak olan o (Yahudi).” (N. Fazıl, İdeolocya Örgüsü)

21. asrın başında yine İslam âleminin başına adeta musallat olmuş bulunuyor. Bütün dünyanın gözleri önünde insanlık kıyımı yapıyor; fakat dünya suskun! Nasıl bir ekonomik, siyasal, ideolojik ağ kurmuş ki dünyada, kimse yerinden adeta kıpırdayamıyor!

Dünyadaki bütün “izm”lerin kurucusu da o; Komünizm, Kapitalizm, hatta Faşizm, hepsinin kuruluşunda baş aktör o. Bütün batıl mezhepleri kuran o.

İsrail ABD'nin verdiği Hellfire RX9 füzesi ile Gazze'de katliam yaptı!

Gazze olayı, Türk tarihini de etkileyecektir. Sabataist bir anlayışla yazılan bazı tarihi sapmalar, gerçeklerle yüzleşecek ve doğru olanlar ortaya çıkacaktır. Bir millete yapılan en büyük ihanet, onlara gerçek tarihi sunmamak, nesilleri yalanlarla oyalamaktır. 

Her zalimin bir sonu vardır. İsrail, bu son zulmüyle kendi sonunu inşallah getirecektir. Gayretullaha dokunmuşsa bundan kurtulması mümkün değildir. Gazze’deki o yavruların halleri, bu zalimin inşallah sonunu getirecektir.

Sözümüz tüm Yahudi ırkı için değildir; insanlığa zulme kalkışan, fitne ve fesat peşinde koşan, sömürüyü meslek edinen, dünyaya karanlık eken Netanyahu gibi liderlerin peşinden giden zalimler içindir. Tarihte bunların çok benzerleri gelip geçti, bugün de varlar, inşallah gelecekte nesilleri kesilir de dünya bir rahat nefes alır.

            D. Ali TAŞÇI (dalitasci@hotmail.com) Twitter:@DAliTasci

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • ysu 5 ay önce Şikayet Et
    InsAllah bu zalimlarin sonu gelir def olup gideler
    Cevapla
  • Fahri Özcan 5 ay önce Şikayet Et
    İnşallah bu zalimlerin sonu olur amin
    Cevapla
  • Farklı 5 ay önce Şikayet Et
    Sözüm meclisten dışarı sözde müslümanlar yatmayı bırakırsa hırsızlığı arsızlığı yalanı dolanı bırakırsa matematik fen uzay vs bilimle tanışırsa hasılı bütün bunların yazılı olduğu kuranı anladığı dilden okur ve uygularsa olur.İsrail'i durdurmak için Allah'ın görünmez ordular göndereceğini söyleyen ve dua edin diyen diyanetin hocalarıyla olmaz.
    Cevapla
  • Met 5 ay önce Şikayet Et
    Laf
    Cevapla
  • Fikret Ersoy 5 ay önce Şikayet Et
    Bir bucuk milyon müslüman hala uykuda.Kendi paralarımızla zengin yaptığımız siyonislerin bombaları pek yakında bizi vurmasın
    Cevapla