Latif Şimşek
Latif Şimşek
ALINTI YAZAR
TÜM YAZILARI

Ey bidon kafalı!

GİRİŞ 31.10.2015 GÜNCELLEME 31.10.2015 YAZARLAR

Ey bidon kafalı(!)

Ey Sıkma Baş(!)

Ey Allah'ın köylüsü! 

“Dağdaki çobanla benim oyum bir olamaz” denilerek aşağılanan sırtı abalı çoban!

Ey hakir görülen esnaf, yok sayılan engelli, TOKİ'den ev sahibi olduğunda gözleri dolan asgari ücretli, ikna odalarında aşağılanan, peruğa mahkum edilen üniversite öğrencisi.

Ey 1990'lı yıllarda faili meçhullere binlerce can veren Kürt kardeşim. 

Hrant Dink suiskastiyle gözü korkutulmak istenen Ermeni arkadaşım.

Ey Üzeyir Garih'i bir garip cinayetle toprağa veren Yahudi asıllı hemşehrim.

Laz, Çerkez, Abaza, Gürcü, Arap, Süryani, göçmen, alevi, sünni, Hıristiyan, Yahudi, Ezidi…Bu ülkenin temelinde öyle ya da böyle harcı olan, aynı bayrağın altında soluklandığımız herkes.

Bir kasım'da sandık başına gidiyoruz.

Aklımızı başımıza almamız için belki de son viraj, son fırsat.

İÇ SAVAŞ ÇIKAR VE SİLAH SAT!

Sykes-Pikot'la Orta Doğu'yu parçalayan Haçlı Dünyası'nın amacı ve hedefi Ne Ak Parti, ne CHP, MHP ne de Erdoğan, Davutoğlu, Kılıçdaroğlu ya da Bahçeli'dir. Amaçları 100 yıldır yönetilemez halde tutarak, başta petrol olmak üzere, yer altı kaynaklarını sömürdükleri İslam coğrafyasını bir yüz yıl daha sürecek kaosa sürüklemektir. Bu nedenle büyük ve tehlikeli hedef Türkiye'dir. Bu nedenle istikrarsız bir Türkiye için ölümüne çaba harcıyorlar. Gezi'yi, Kobani olaylarını, 17-25 Aralık'ı, Paralel Örgütü, PKK'yı, İŞİD'i bu amaçla kullandılar ve kullanmaya devam ediyorlar.

Amerika, Fransa, Almanya ve İngiltere ürettikleri silahların yüzde 70'ini Ortadoğu ülkelerine pazarlıyor. Ortadoğu'da iç savaşları körükleyerek bir yandan silah pazarını dinamik tutarken, İslam dünyasının yerkürenin yönetiminde söz sahibi olamamasını sağlıyorlar. Dünya nüfusunun 1/3'ü Müslümanken,Birleşmiş Milletlerde veto hakkına sahip tek bir Müslüman ülke olmaması başka neyle izah edilebilir. Eğer Filistinliler Hıristiyan olsaydı, haçlı dünyası İsrail'in zulmünü, işgalini görmezden gelir miydi?

Başta Ak Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren ABD ve Batı, Ortadoğu'yu yeniden şekillendirirken, “One Minute Arkadaş” tepkisini beklemiyordu. “Benim çıkarlarımı gözetmeden benim sınırlarımdaki ülkeleri tanzim edemezsin” diyecek cesareti gösteren bir Türkiye, Haçlı dünyasının gözünde elbette “oyunbozan” ilan edilecekti. Hizaya getirilecekti, Erdoğan'a, Ak Parti'ye dolayısıyla Türkiye'ye bir ders, hatta dersler verilecekti. Diyarbakır'da, Suruç'ta, Ankara'da bombalar patlatılacak, işbirlikçilere, yolsuzluk ve diktatörlük masalları anlattırılacak ve ne şekilde olursa olsun Türkiye'nin önü kesilecekti.


Yazının devamı için tıklayın >>>

YORUMLAR 3
  • Hırkan sahan 10 yıl önce Şikayet Et
    Latif abi Eren erdeme verdigin ders unutulmaz
    Cevapla
  • Semra can 10 yıl önce Şikayet Et
    Latif Şimşek'i artık bir gazetede kose yazarı olarak görmek istiyoruz
    Cevapla
  • Cihan göleti 10 yıl önce Şikayet Et
    Latif şimşek emegin çok hakkını teslim edeyim
    Cevapla