Meryem Aybike Sinan
Meryem Aybike Sinan
HABER7 YAZARI

“Parmağıyla” siyaset yapanlara!

GİRİŞ 17.03.2014 GÜNCELLEME 17.03.2014 YAZARLAR

İzmir'deki o kadın ise "parmağıyla" gündeme geldi.

Kendisine sorsanız çağdaşlıkta, medenilikte, erdemde ve eğitimde ne kadar da iyi olduğunu söyler ve meydanı hiç kimseye bırakmaz lakin dün ortaya koyduğu görüntüsüyle ne kadar kindar, iptidai, cahil, terbiyesiz, ahlaksız, saygısız, vandal ve antidemokratik olduğunu ispat etti.

Başbakan dün İzmir'deki o kadını ifşa etti.

Bir erkeğe bile yakışmayacak sokak hareketini bu ülkenin başbakanına çekecek kadar çıldırmış, azmış, kininden ve nefretinden kuduran bir kadın düşününüz. Öyle kudurmuş ki el kol hareketi yaparak güya tepki veriyor!

Geçen yaz gerek CHP zihniyetinin, gerekse radikal sol grupların ne kadar küfürbaz, ne kadar merhametsiz, acımasız, basit ve ne kadar ilkel olduğunu bizzat kendim tecrübe etmiştim dolayısıyla bu zihniyetin kadınını çok iyi bilirim. Sosyal medyada sehven paylaşılmış bir resim nedeniyle bu kabilden binlerce kadın(!) günlerce bütün sosyal paylaşım sitelerinde öyle hakaretamiz küfür ve tehditler yağdırmışlardı ki onlar yerine ben utanmış ve twitter adresimi kapatmak durumunda kalmıştım.

Yani bu sol zihniyetin öylesine sahte ve yalandan olan sevgi, merhamet, vicdan, erdem soslu söylemlerine inanmıyoruz zira bunların topunun zihniyeti birbirinin aynıdır.

Bunlar kendilerinden başkasını sevmezler, saygıları yoktur.

Bunlar önyargılı, tutarsız, sahte, basiretsiz, vicdansız, faziletsiz, erdemsiz ve yalancıdırlar ki söz konusu mağdur şayet kendilerindeyse ortalığı yakıp yıkarak hak arayışına girer ve mazlum piyesini sahneye koyarlar. Ancak mağdur muhafazakâr kesimdeyse görmezden geldikleri gibi her türlü yaftayı yapıştırmaktan, kötülemekten ve meseleyi köpürtmekten asla kaçınmazlar.

Bu zihniyetin genel karakteristik özelliği ne yazık ki böyledir.

Bir kadın düşünün!

Bir kadın… Zarafetiyle, edebiyle, ahlak ve erdemiyle öne çıkmalı ve çocuğuna iyi bir anne olmalı… En azından bizim kültür ve medeniyetimizde "cennet analarımızın ayakları altındadır" kabilinden bir anahtar sözün öznesi olmuştur.

Ama bu kadın, bu İzmirli Kadın şehrin imajına ne kadar da kötü bir leke sürdüğünün farkında mıdır acaba? Bir ülkenin Başbakanından bu kadar nefret edecek kadar, yüzüne karşı hakaret çekecek kadar gözü dönmüş bu kadın bu hareketiyle adeta rezilliğin ve ahlaksızlığın destanını yazmıştır.

Bu kadına sormak lazımdır aslında, Başbakan ne yapmıştır kendisine?

-Bu ülkede yıllarca süren ve koalisyon hükümetleri elinde tam bir hasta adama dönen ülkeyi sarsan kaosun yerine daha müreffeh bir yaşam standardını getirmiştir.

-Bu başbakan kendisinden önce iktidara gelen bütün Cumhuriyet hükümetlerinin tamamından  daha fazla iş yapmıştır ve başarılı olmuştur.

-Bu başbakan köy yollarını andıran Anadolu'yu bölünmüş yollarla, iş merkezleriyle, okullarla, üniversitelerle, modern konutlarla adeta yeniden fethetmiş ve büyük bir iman faaliyeti yürütmüştür.

-Bu hükümet zamanında insanlar yarınlarından korkmadan, enflasyon, devalüasyon çarkından çıkmıştır. Ekonomi şaha kalkmıştır.

-Bu başbakan sizin zihniyetin hayal bile edemediği dev projelerle Türkiye'nin çehresini değiştirmiştir. Sokaktaki kimsesizin kimsesi olmuş, hastaneler, devlet kurumları onların da yüzüne gülmüştür. Yani siz sosyal demokratlardan daha gerçekçi bir sosyal demokrat olmuştur.

-Bu Başbakan bu kadar çalışmasıyla her şeyden önce sizin ekmeğinize yağ sürmüş olmalı ki böylesine tuzun kuru ve rahatsınız yoksa ekmek derdiniz olsaydı bu kadar kepaze olmazdınız! Maddi refahı bulduğunuz için böylesine cüretkarsınız, öyle değil mi?

- Bizim çocukluğumuz ve gençliğimiz devlet ricalinin İMF kapılarında para dilenirken çekilen görüntülerini seyretmekle geçti. Bu başbakan yıkılan onurumuzu kurtardı.

İşte şimdi senin gibi nankörlerin, hainlerin, haddini bilmezlerin, (t)uzaktan kumanda ile konuşup susanların, el kol işareti yaparak kendini kepaze edenlerin bu yıkıcı ve arızalı tavrına karşılık  "Ak Yürekli Anadolu İnsanı" yeni baştan ayakta ve Sevgili Başbakanını kucaklıyor.

Ve HANIM! Senin el hareketini de tarih sana mutlaka iade edecektir!

Meryem Aybike Sinan- Haber7

meryemaybike@gmail.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL