Meryem Aybike Sinan
Meryem Aybike Sinan
HABER7 YAZARI

İslamiyet’e Fransız Bay Murdoch!

GİRİŞ 12.01.2015 GÜNCELLEME 13.01.2015 YAZARLAR

 Terörden etkilenen her kim olursa olsun ortak acımızdır. Yahudi de olsa, Hıristiyan da olsa, Müslüman da olsa… Fark etmez. Terörün ırkı, dini ve mezhebi olamaz, olmamalıdır. Fransa’da güya islam adına yapılan bu gayr-ı İslami terörize eylemi yapanları da bir müslüman olarak affetmiyoruz… Zira Müslüman terörist olamaz. İslam, masum insanların canına kast etmeyi haram kılmıştır.

Bu teröristlerin katlettikleri kimseler de her ne olursa olsun insandı!

Ve medya patronu Rupert Murdoch adlı güya entelektüel kimseyi de kınıyoruz. “Cihat” olgusunu kansere benzeten Bay Murdoch belli ki islama pek fransız! En son ve en mükemmel dini, birkaç dengesiz ve beyni yine batılılar tarafından yıkanmış teröristin eylemleriyle tarif ederek zırvalamıştır.

Ama hoş görmek lazım o da bir insan!

En tuhaf ve ilginç olanı nedir biliyor musunuz?

Son yüz yüzyılda Balkanlar’dan Çin’e, Çeçenya’dan, Afganistan’dan Yemen’e, Suriye’ye, Filistin’e, Nijerya’ya kadar çok geniş bir coğrafyada o kadar çok insan öldü ve öldürüldü ki sayısını hiç kimse bilmiyor.

Hâlbuki Batılılar gibi Doğulular, Güneyliler ve Kuzeyliler de insandı!

Baştan alalım ve hatırlayalım. Afganistan kim tarafından dalından koparıldı? Taliban kim tarafından bu ülkenin başına bir musibet gibi yerleştirildi? Ya Çeçenistan? Çeçenya’ya ne oldu, kim, ne için bu kahraman milleti tarumar etti? Ya Hindistan?

Sonra Doğu Türkistan’daki soykırım neden batı ellerinde hiç görülmedi, duyulmadı, çareler aranmadı? Oysa orada her gün onlarca müslüman Uygur Türk’ü sebepsiz yere öldürülüyor, sürülüyor, zulme uğruyor. Batılı bir ağızdan hiçbir tel’in mesajı duydunuz mu?

Doğu Türkistanlılar da insan!

Filistin, Suriye, Lübnan, Irak… Hâsılı kelam bütün Ortadoğu ve Afrika Osmanlı’dan nasıl, hangi ayak oyunlarıyla, hangi tezgâhlarla ele geçirilmiş, bugünkü saçma sapan haritalar nasıl, hangi oryantalist İngiliz kadının oynaşları arasında çizilmişti?

Filistin’in bizden alındıktan sonra Siyonistlere hangi entrikalarla satıldığını tarih söylüyor bize. Tarih gevezedir, saklamaz hiçbir şeyi mutlaka söyler bütün gerçekleri.

İsrail’in Müslümanlara yaptığı zulüm, terör değil midir? Bu üstüne üstlük bir devlet terörüdür. Batı tarafından bu hususta ne gibi bir yaptırım yapıldı ne hikmettir hiç hatırlamıyorum.

Öldürülen Filistinliler de insandı!

Bosna’yı hala unutamadık. Bosna dramı yüzyıl sinemaya aktarılsa o utanç verici hikâyeler bitmez. O dönemin asil ve bilge devlet başkanı Aliya İzzetbegoviç’in şu sözleri ne manidardır:

“ Ben Müslümanım. Ve müslüman olarak kalmaya kararlıyım. Bu hayatımın sonuna kadar böyle kalmaya devam edecek. Çünkü İslam benim için iyi ve asil olmanın en doğru ifadesidir!”

“İslamın olduğu yerde kayıtsızlık yoktur.”

Bosna’dan binlerce Müslüman, Hırıstiyan sırplar tarafından hunharca öldürülürken bu pek hümanist batılıların kayıtsızlığı dillere destandı.

Oysa katledilen Bosnalılar da insandı!

Ve uzatmayalım Suriye’de koparılan velvele yine müslümanı müslümana kırdıran bir entrikadan başka bir şey değildi. Yerden tüy biter gibi terör örgütü biten bu coğrafyada neden huzur bulunmaz acaba? Ya Suriye’deki vahşetten kaçıp Türkiye’ye sığınan bir buçuk milyon insan! Öldürülen binlerce Suriyeli?

Hâlbuki onlar da insandı!

Ya tam otuz yıl, terör belasıyla mücade eden Türkiye’nin haklı mücadelesine ne kadar destek oldular? Aksine bizden yana değil, terörden yana tavır aldılar çoklukla.

Batı hep sustu, batı görmezden geldi, batı silah sattı, terör örgütlerine yarım ve yataklık yaptı. Bu duruma atalarımız (besle kargayı oysun gözünü) demiş. Şimdi açtığı kuyuya düşünce milyonlarla sokağa çıkıp terörü kınıyor! 

Öyle ya bir Fransız, bütün islam âlemine bedel(!)

Bu batılıların, bu pek insani medeniyet abidlerinin, bu pek hümanist ve müşfik toplumların ve liderlerinin bu ikiyüzlü tavır ve tutumlarının, gizli düşmanlıklarının sebebi açıktır oysa:  İslamiyet.

Kaldı ki İslamiyet’e de pek fransızlar!

Meryem Aybike Sinan- Haber7

meryemaybike@gmail.com

Twitter: @aybikesinan

facebook.com: meryemaybike.sinan

YORUMLAR 1
  • osman baharçiçek 9 yıl önce Şikayet Et
    Onlar Müslümanları insan olarak görmüyorlar herhalde.Oysa müslümanlar her yaradılanı yaradan dan ötürü sever.Her can kutsaldır dini,ırkı,rengi,dili ne olursa olsun değilmiki onu Allah yaratı.Rabbimiz bir insanı haksız yere öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibidir diyor.Ve bizler de o"nun kullarıyız.Vesselam
    Cevapla