Meryem Aybike Sinan
Meryem Aybike Sinan
HABER7 YAZARI

Bedhahların işbirliği!

GİRİŞ 19.01.2015 GÜNCELLEME 20.01.2015 YAZARLAR

Dâhili ve harici bedhahlar istese de istemese de, kabul etse de etmese de Halkın yarısından fazlasının oylarıyla seçilen Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanının ikamet ettiği bu sarayda artık çok güzel şeyler oluyor.

Geçmişteki Türk Devletlerini temsil eden kıyafetler birilerini ne çok korkuttu! Hem içeriden hem dışarıdan ne çok saçma yorumlar yapıldı. Hâlbuki bu aşağılamalar, gereksiz görmeler, baştan aşağıya zoraki, yapay ve planlıydı oysa. Hasetlerinden çatladılar.

Hâlbuki biz kıyafetlerden Altaylardan Tuna’ya yeni baştan seferlere çıktık. Bizi cedlerimizin aziz hatıralarının iklimine götürdü her bir kıyafet. Gâh Atilla, Kür Şad, Alp Aslan,  Kara Kağan, Satuk Buğra Han ve gâh Fatih Sultan Mehmet Han düştü hatıralarımıza. Zira biz onları iyi biliriz!

Dışarıdaki bedhahları da iyi biliyoruz, onların bizi sevmelerini, desteklemelerini beklemiyoruz lakin içimizdeki bedhahların bu kişiliksiz, şahsiyetsiz, milli seciyeden yoksun, bilinçsiz hal ve tavırları insanı kahrediyor. Tanzimat’tan bu yana batı hayranı, ülkesini her fırsatta dışarıya gammazlayan Jön Türklerin yepyeni “hariçten harice gülen “ versiyonları türedi son zamanlarda.

Uluğ Hakan Abdülhamit Han’ı onca fedakârlığına, vatanseverliğine, başarısına rağmen her fırsatta devirmeye çalışan, suikasta bile tevessül eden, dışarıda Fransızlar başta olmak üzere Yahudilerle işbirliğine giren ve bir Yahudi işbirlikçinin Abdülhamit Han’a “Kızıl Sultan” yakıştırmasını alkışlayan bu avanak jönler hem Türk hem de müslümandılar!  Bu hain avanaklar, dün Avrupa’da ülkelerinin aleyhine nasıl çalıştılarsa bugün aynı ihaneti icra eden gafillerimiz maalesef hayli kalabalıklar ve tüm dünyaya yayılmış durumdalar!

Onların gözünde kudretli, dirayetli ve başarılı  devlet başkanlarımız her nedense  hep zalimdir!!!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Saray’da hem dünü hem bugünü buluşturan, özlediğimiz, iftihar ettiğimiz atalarımızın aziz ruhlarını şad eden tarihi adımlar atmıştır. Bu durumu en iyi desteklemesi gerekenler ise MHP’liler olmalıydı. MHP liderinden bu tarihi atağı desteklemesini bekledim ama nafile!

Bu ülkede siyaset artık öznel bir anlayışla icra ediliyor. Muhalefetimiz hiçbir iyiyi alkışlamadı şu ana kadar, ancak en ufak bir yanlışı ise köpürttükçe köpürten bir muhalefet ahlakı geliştirdi. CHP zihniyetinden zaten ümidimizi kestiğimiz için onları kaale bile almıyoruz mamafih MHP her fırsatta tarihten, geçmişten, milli ve manevi değerlerimizden bahsederdi bir zamanlar…

Şimdi anlıyoruz ki bütün bu değerler MHP için hayli geçmişte kalmış!

“Tarihine yüz vermeyen

Tarihten yüz bulmaz olsun

Kendisi de benzeri de

Olmaz olsun olmaz olsun!”

Dese de Arif Nihat Asya…

Geçmişinden kopuk, tarihinden bihaber  “bornozcu dekanların” ,“Sapık karikatürlerden medet uman karacık yazarcıkların” ülkesinde insan manzaraları ne yazık ki oldukça hazin…

Her şeye rağmen şimdi ülkede yeni baştan bir diriliş iklimi var.

Ve bu kutlu dirilişin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Saraydaki yeni, aslında bizim olan düzenlemelerden iftihar ettik. Bu ülkenin sadık bekçileri bitmez. Dâhili ve harici bedhahlar da bitmez. Bundan sonraki hedef bir Türk ve İslam dünyasının kalbi olmak elbette… Bu ülkenin gerçek sevdalıları daha dikkatli ve temkinli olmak durumundadır. Şahsiyetini kazanmış, hiçbir güce diz kırmayan, öz güveni yüksek bir Türkiye Cumhuriyeti, birilerinin canını feci halde sıkıyor…

Genel seçimlerin arifesinde her türlü meseleye daha temkinli ve dikkatli, suhuletli, itidalli yaklaşmak durumundayız. Ülkeyi, terör, sokak kavgaları ve farklı çatışma ortamları yaratarak bir kaosa sürüklemeye çalışan bu dâhili ve harici bedhahlar ellerindeki son kozlarını da bu önümüzdeki aylarda icra edeceğe benziyorlar!

Allah bu ülkeyi dâhili ve harici bedhahlardan korusun inşallah.

Meryem Aybike sinan-haber7

meryemaybike@gmail.com

Twitter: @aybikesinan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL